Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de afaceri online. Pune-le in practica in 2013!

Tags: idei de afaceri online, afaceri online, idei de afaceri, idei afaceri

Mediul online se dezvolta din ce in ce mai puternic si este redundant sa mai explicam si de ce este cazu sa incepem sa investim in el rapid, foarte rapid! Idei de afaceri online in care sa ne infuzionam banii sunt numeroase, nu ca ar fi asta o problema. Problema este motivatia si nivelul determinarii care sa ne puna pe jar si sa ne faca sa ne scoatem banii de la saltea!
Dar care saltea, ar spune multi, ca banii sunt din ce in ce mai putini. Ei bine, tocmai de aceea nici nu ne mai bazam pe job-urile actuale, si ele destul de instabile si nesigure. Si mai mult, banii se gasesc, fie ca ii imprumutam de la banci, rude, prieteni, fie ca ne luam alaturi parteneri de afaceri care sa infuzioneze alaturi de noi sume de bani considerabile.

Haideti sa vedem si care sunt ideile de afaceri online pe care le valorificam in 2013:

1. Agregatoare de oferte, reduceri, promotii si chiar si concursuri!
Ce face un agregator? Un agregator aduna, colecteaza date si le aseaza pe categorii clare, totul pentru confortul consumatorilor, utilizatorilor. Si multi sunt cei care, si pe timp de criza si in perioade economice mai linistite, cauta oferte si reduceri pentru un set clar de produse. Cautam reduceri la jucarii, carti, medicamente, alimente, echipament foto, gadget-uri, cosmetice si nu numai. Si este natural sa alegem un agregator care ni le ofera in timp real. Alternativa este sa le cautam singuri, ore in sir pentru a verifica unde gasim cel mai bun pret si cel mai bun produs.

2. Magazine online BIO. Iata inca una dintre cele mai interesante idei de afaceri online pentru 2013. De ce? Pentru ca nivelul de cerere este urias cand vine vorba despre produse BIO, de la faina, cereale, fructe, carne, la lactate, ierburi aromatice, tratamente naturiste, dulciuri pentru copii, snack-uri, sucuri si haine pentru cei cu pielea sensibila. Capitalul banesc necesar pentru a valorifica aceasta idee de afacere online? Minim 10.000 de euro, basic level.

3. Directoare de articole. Directoarele de articole sunt un soi de colectii de informatii bine nisate. Exista, mai putine in Romania, website-uri care colecteaza articole numeroase pe teme precum: marketing si management, educatie financiara, coaching si leadership, business management si nu numai. Si acestea pot sta la baza unei idei de afaceri online extrem de banoase!


Mult succes, spor la idei de afaceri online si nu uitati sa ne adresati intrebarile voastre in casuta de comentarii!


sursa foto: www.sxc.hu

Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016