Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Presedintele Google a primit un bonus de 106 milioane dolari

Tags: premii google, actiuni google, presedinte executiv google, eric schmidt google, bonusuri google

Presedintele executiv al Google, Eric Schmidt, fost CEO al companiei, a primit bonusuri in valoare totala de 106 milioane de dolari pentru activitatea de anul trecut, din care 6 milioane de dolari cash si actiuni de 100 milioane de dolari.
Cele 6 milioane de dolari in cash vor fi platite in luna februarie si reprezinta "recunoasteorea contributiilor sale la performantele Google din anul fiscal 2013", potrivit documentelor transmise de companie Comisiei pentru valori mobiliare din SUA, citate de Wall Street Journal.

Pachetul de actiuni in valoare de 100 milioane de dolari va fi acordat miercuri, iar titlurile nu sunt tranzactionabile pana in luna mai a anului 2015.

In anul 2012, compensatia totala a lui Schmidt la Google a totalizat 7,6 milioane de dolari, dupa ce a primit in 2011, odata cu preluarea pozitiei de presedinte executiv al consiliului de administratie, un bonus in actiuni de 100 milioane de dolari

Schmidt lucreaza la Google din anul 2001 si a ocupat functia de CEO timp de 10 ani. Cofondatorul Google Larry Page a preluat in 2011 functia de CEO.

Google a raportat pentru ultimele trei luni ale anului trecut venituri de 16,8 miliarde dolari si un profit net de 3,4 miliarde dolari, ambii indicatori urcand cu 17% fata de nivelurile din perioada corespunzatoare a lui 2012, datorita publicitatii cumparate de retaileri in perioada sarbatorilor.

Actiunile companiei au urcat cu aproximativ 61% de la inceputul lui 2013.



Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016