Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Strategii de promovare a brandului prin video marketing

Tags: video marketing, bloguri video, interviuri, promovarea brandului, clipuri video de promovare

Clipurile video pot fi utilizate cu succes pentru promovarea produselor sau serviciilor, in special in cazul companiilor mici. Iata cateva moduri inedite prin care puteti folosi continutul video pentru promovarea cu succes a brandului.
Intro-uri publicitare
Clipurile video introductive reprezinta o introducere a companiei, a serviciilor si a produselor oferite, in 5 minute sau mai putin. Acest clip poate contine imagini care sa prezinte biroul sau magazinul in care se desfasoara activitatea, produsele oferite, dar ii poate infatisa si pe directorul general si pe angajatii companiei. Un astfel de clip publicitar nu este deloc costisitor si poate fi realizat cu usurinta.
 
Demonstratii de produs
Puteti folosi clipurile video pentru a demonstra cum functioneaza un anumit produs sau serviciu. Aceste clipuri nu trebuie sa fie foarte lungi, insa ar trebui sa dureze mai mult decat cele introductive. Nu uitati sa aratati care sunt cele mai reprezentative caracteristici ale produsului.
 
Bloguri video
Daca doriti sa oferiti informatii importante consumatorilor, blogurile video sunt cea mai buna metoda. Aceste clipuri pot dura intre 5 si 30 de minute, insa este de preferat sa nu depaseasca 15 minute, pentru a nu plictisi audienta. Blogurile video sunt ideale pentru oferirea de sugestii, informatii in calitate de expert in domeniu, interviuri cu oameni influenti din industrie si asa mai departe.
 
Experiente personale si testimoniale video
Pentru a creste credibilitatea brandului, puteti posta testimoniale video si comentarii ale clientilor multumiti. Acestea nu ar trebui sa dureze mai mult de 3 minute.
 
Interviuri
Regula numarul unu in cazul interviurilor video: Nu cititi intrebarile de pe foaie! Intervievatul ar trebui sa fie o persoana cu experienta si un nume in domeniu, care sa ofere informatii nepretuite consumatorilor. Interviurile vor creste considerabil notorietatea brandului si va vor ajuta sa va promovati produsele si serviciile unui numar cat mai mare de potentiali clienti. 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016