Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 obiceiuri care le ajuta pe femeile de afaceri sa reuseasca in orice domeniu

Tags: femeie de afaceri, femeie antreprenor, avanseaza in cariera, cresterea avantajelor

In domeniul afacerilor si tehnologiei, femeile obisnuiau in trecut sa se simta in minoritate, insa aceasta tendinta se schimba de la un an la altul si acestea devin tot mai puternice.
Iata patru sfaturi care le vor ajuta pe femeile de afaceri sa avanseze in cariera si sa le creasca avantajele:

1. Cere ce ai nevoie

Ai fost vreodata in situatia in care un barbat din jurul tau nu reusea sa duca la bun sfarsit un obiectiv, insa in niciun moment nu ti-a cerut ajutorul? Femeile au capacitatea de a renunta la acest orgoliu care oricum nu le ajuta cu nimic si sa ceara sfaturile celor din jur atunci cand au nevoie de ajutor. Daca esti o femeie de afaceri la inceput de drum, nu trebuie sa te rusinezi atunci cand ai nevoie de ajutorul unui antreprenor experimentat. Iti poti gasi chiar un mentor sau iti poti angaja un consultant. Femeile nu actioneaza prea bine atunci cand sunt frustrate, de aceea este recomandat sa evite sa se comporte la fel ca barbatii.

2. Colaboreaza si leaga prietenii

Cunosti multe femei de afaceri pe care le consideri rivalele tale? Obisnuiesti sa le ignori chiar si atunci cand te contacteaza si refuzi sa le oferi ajutorul? Este timpul sa te opresti. Femeile sunt mult mai puternice atunci cand lucreaza impreuna si au rezultate exceptionale. In general, femeile sunt mult mai comunicative si mai prietenoase decat barbatii, au mai mult succes in social media si isi pot folosi imaginea de persoane simpatice pentru a obtine avantaje.

3. Ai grija de tine mai intai

Femeile sunt cele mai grijulii fiinte. Ele au grija de copiii lor, de parteneri, de prieteni si de parinti, insa daca isi doresc cu adevarat sa reuseasca in viata trebuie sa aiba grija de ele mai intai.

4. Distreaza-te chiar si in timp ce faci afaceri

Femeile vor numai distractie, corect? Tine minte asta si atunci cand mergi la birou sau cand te pregatesti pentru o tranzactie importanta, pentru ca atitudinea ta pozitiva, vesela, entuziasta si plina de farmec iti poate aduce numeroase beneficii. In special in cazul in care esti singura femeie intr-o echipa de barbati, trebuie sa fii persoana care aduce zambetul pe buze colegilor tai, insa asta nu inseamna doar sa te distrezi si sa nu mai dai randament.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016