Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

6 beneficii ale trezitului devreme

Tags: trezit devreme, dimineata, productivitate, exercitii, relaxare, activitati

Inca nu ai descoperit care sunt beneficiile trezitului de dimineata? Iata cateva motive intemeiate pentru a-ti pune alarma sa sune cu o ora-doua inainte de ora la care te trezesti in mod obisnuit.
1. Cresterea productivitatii
Gandeste-te doar cate lucruri poti face daca alegi sa te trezesti cu doua ore mai devreme dimineata. Vei avea mintea mai limpede si vei putea fii mai productiv, cel putin in prima parte a zilei.
 
2. Ai timp pentru exercitii fizice
Nu ne prea place sa exersam, iar dupa ce venim obositi de la munca ne este mult mai usor sa gasim scuze pentru a evita orice efort suplimentar. Daca alegi insa sa exersezi dis de dimineata, inainte de munca, vei incepe ziua in forta si vei fi mai motivat pe tot parcursul zilei. Te vei simti cu adevarat revigorat si vei fi pregatit pentru orice provocare.
 
3. Ai mai mult timp sa te relaxezi seara
Daca vei fi mai productiv in prima parte a zilei, vei avea timp sa te relaxezi si sa faci ce iti place seara.
 
4. Drumul spre munca va fi mai putin aglomerat
Daca alegi sa pleci mai devreme cu o ora spre munca, vei descoperi ca traficul nu este atat de aglomerat si nu vei mai pierde timp inutil pe drum.
 
5. Ai timp si pentru micul dejun
Atunci cand te trezesti devreme ai timp suficient nu doar sa faci exercitii, ci si sa mananci un mic dejun copios, asa cum este indicat. Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei si nu ar trebui sa sari niciodata peste acesta.
 
6. Ai mai mult pentru tine
Nu ar trebui sa neglijam faptul ca avem nevoie sa petrecem un anumit timp pe zi singuri, preferabil in liniste. Dimineata este ideala in acest sens. Vei aprecia acest timp petrecut singur dupa ce vei intra in agitatia unei zile normale de lucru.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016