Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti gasesti scopul in viata

Tags: cum sa iti gasesti scopul, care este scopul tau in viata, vocea din mintea ta

Orice persoana ar trebui sa stie ce vrea sa realizeze in viata. Poate ca nu suntem siguri pe noi in privinta acestui lucru, din cauza vocii care rasuna in mintea noastra, ego-ul nostru.
Aceasta voce impiedica capacitatea noastra de a ne indeplini scopul, provocandu-ne unele sentimente de auto-indoiala, auto-limitare a convingerilor si ne poate paraliza temerile care ne impiedica sa actionam.

Iata cum poti sa invingi aceste voci si sa faci tot ceea ce iti doresti

- Asculta muzica

Inchide-te in camera ta, da drumul la muzica si poti incepe chiar sa dansezi. Fii creativa, chiar poti sa iti iesi din minti, oricum nu te vede nimeni si lasa-ti corpul sa se miste. Fa asta pentru un minut si vei incepe sa te simti mai bine.

- Noteaza intotdeauna primul lucru care iti trece prin cap

Nu iti face griji pentru vocea din capul tau care tot cauta motive pentru care ai dat gres. Chiar poti vorbi cu ea si sa ii spui "Tu niciodata nu ai fi putut face asta! Cine te crezi?"

Incearca sa te concentrezi pe prezent si sa nu iti lasi ego-ul sa iti distraga atentia .

Poti scapa de aceasta voce din mintea ta si iti poti gasi scopul in viata mai usor, daca vei urma acesti pasi:

1) Raspunde la aceste intrebari

.Cand ai fost cel mai fericit? Gandeste-te la o perioada apropiata sau indepartata cand te-ai simtit cu adevarat fericit si la motivele care te-au facut sa te simti asa.
.Pe cine invidiezi? Pe cine si de ce esti gelos? Pe cine admiri cel mai mult?
.Ce te atrage? Ce iubesti sa faci cel mai mult? Ce te pasioneaza mai tare, iti provoaca fluturi in stomac si iti face inima sa iti bata de parca ti-ar iesi din piept?

2) Analizeaza-ti raspunsurile

Uita-te la raspunsurile pe care le-ai dat mai devreme. Ce idei noi ti-au venit cand ai citit aceste intrebari? Exista printre acele raspunsuri lucruri pe care iubesti sa le faci si poti castiga si bani cu ele? Admiri pe cineva pentru ceea ce face? Atunci incearca sa inveti mai mult despre ceea ce face acea persoana si cum a ajuns sa faca asta.

3) Si acum...?

Acum urmeaza munca adevarata! Pentru a merge mai departe si a incerca sa iti atingi scopul, trebuie sa fii curajos si cat mai indraznet. Asta ar putea implica sa iti schimbi conceptiile, credintele, felul de a rezolva lucrurile si de a munci mult mai mult pentru a obtine ceea ce iti doresti. Trebuie sa ai foarte mare incredere in tine si sa te consideri capabil sa ai la un moment dat viata pe care intotdeauna ti-ai dorit-o.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 3 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016