Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum se deschide o cafenea si cum o faci sa iti aduca profit?

Tags: cum deschizi o cafenea, afacere, afaceri, cafenea, deschidere cafenea

Cat de greu este sa iti deschizi propria cafenea? Este destul de dificil. Nu este ca si cum ti-ai infiinta un mic magazin online prin intermediul caruia sa vinzi propriile decoratiuni handmade si martisoarele realizate de prietenii tai! Dar, sa tinem cont de faptul ca nici imposibil nu este daca ai la dispozitie informatiile necesare.
Si informatia este regina pe care te vei baza cel mai mult pentru lansarea unei afaceri, fie ca este una simpla si necostisitoare sau una complexa si care cere infuzii puternice de bani!

Pentru cei interesati sa isi deschida propria cafenea, vestile sunt destul de bune. Si pe timp de criza, cafenelele inca se bucura de incasari substantiale. Criza nu ne tine departe de o cana de cafea intr-o atmosfera placuta, alaturi de colegi si prieteni. Mai mult, criza ne-a facut sa renuntam la alte placeri si sa ne orientam catre cele care ne cer fonduri banesti mai reduse. Nu mai plecam vara la mare, asa ca ne permitem sa iesim in fiecare weekend la o cappuccino cu prietenii.

Desigur, o cafenea nu reprezinta o afacere pe care sa o pornesti peste noapte si care sa iti aduca profit atat de rapid. Trebuie sa fii nebun sa crezi ca vei obtine profit din primele luni de functionare. Cu toate acestea, poti sa faci profit in timp, dupa un an, dupa doi ani, in functie de cat de bine poti sa atragi clienti, sa ii fidelizezi si sa ii faci sa vorbeasca despre locul in care se simt ca acasa.

Per total, descoperim o afacere care se bazeaza enorm pe locatie si pe calitatea acesteia, pe atmosfera pe care poti tu sa o realizezi, pe calitatea produselor si preturile acestora, pe calitatea serviciului oferit de angajatii tai.


Un ghid util pentru cei care vor sa afle mai multe informatii referitoare la deschiderea unei cafenele, este disponibil aici >>> Cum sa deschizi o cafenea >>>>
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.73 din 5 - 24 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian 05-Nov-2019 06:31:02
Am citit articolul si e foarte bun. Eu vreau sa-mi deschid o cafenea in Bucuresti si sunt in faza de documentare. Ma gandeam ca trebuie sa am un soft sa stiu ce misca pe acolo, ce se vinde, ce merge etc. Si am gasit un soft gratuit si asta e motivul pentru care am vrut sa il pun aici ca poate au si altii nevoie: http://digital-restaurant.ro

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016