Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Evalueaza-ti seful! Iata cele mai mari plangeri ale angajatilor cu privire la sefii lor catastrofali!

Tags: plangeri sefi, nemultumiri angajati, angajati nemultumiti

Cand vine vorba despre sefi, realizam ca cei mai multi sunt invaluiti intr-o aura negativa. Si noi ii invaluim pentru ca o merita din plin, unii dintre ei, cel putin! Si o merita pentru ca multi sunt incapabili sa asculte, altii ne sufla in ceafa si altii ne sanctioneaza la cea mai mica greseala.
Iata si o lista cu 8 plangeri clasice din partea angajatilor cu referire la sefii lor, conform INC.com:

1. Seful meu ma controleaza la fiecare pas - micromanagement feroce!

2. Seful meu nu ma asculta

3. Seful meu nu vrea ca ideile si parerile lui sa fie puse sub semnul intrebarii

4. Seful meu nu se tine de promisiuni

5. Seful meu imi da termene limita fara sa ia in considerare cata munca am.

6. Seful meu nu are timp pentru mine

7. Seful meu nu imi ofera feedback util cu privire la performantele mele

8. Seful meu este dezorganizat si impulsiv!


Iata o serie de plangeri clasice cu privire la sefii de pretutindeni. Care sunt pacatele lor cele mai mari? Nu stiu ce sunt urmatorii termeni, pe scurt: delegarea, imputernicirea, comunicarea, feedback-ul, respectul, rabdarea, disciplina, empatia!

Aveti si voi plangeri cu privire la sefii vostri? Lasati-ne un comentariu si noi va dam solutia pentru a trata problemele cu eficienta maxima!


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

cernenco bogdan 19-Mar-2013 01:11:08
Buna ziua!
Acum sa-mi fie cu iertare dar nu am mai vazut un sef care sa fuga de raspundere cum fuge cel pe care il am acum. Mai ales ca este Director. Ultima trasnae este de felul:
Trebuie sa schimbam niste echipamene (f. ieftine 60 - 70 lei buc. ), centrul propune o firma la care costul de revizie este 60% din echip. nou, noi avem deja o conventie care ne asigura sevice gratuit, centrul ne da temen 07.03, in data de 05.03 prezint calculul economic si Directorul vrea sa ma amane, ii aduc aminte de termenul de 07.03, decide ca discutam in 07.03, in 07.03 avea programat liber si ma lasa cu ochi in soare sa decid eu, in conditiile in care este specificat in 2-3 documente interne ca decizia este a lui, si nici nu pot decide eu desi eu nu am astfel de probleme si nu mi s-a reprosat nici o decizie pana acum in 25 de ani de munca . Credeti ca mi se pare ?..... sunt mult mai multe cazurile si diferite aceasta este doar unul dintre ultimele si nu cel mai grav.
In fond si la urma urmei e caraghios, iar proverbul spune: " fiecare pasare pe limba ei piere "
Sfat: " nu va bateti capul ! " l-am invatat de la un alt sef al meu, efectuati sistematic si constiincios atributiile de serviciu , apoi sarcinile de serviciu prioritizate in functie de gravitatea consecintelor, riscul puroducerii consecintei si mai ales gradul dumneavostra de responsabilitate.
Ex: atributia de serviciu a sefului repartizata ca si sarcina de serviciu a subalternului atrage in primul rand raspunderea sefului pt ca atributiile nu pot fi delegate , doar sarcinile pot fi delegate si numai respectand competentele si asigurand conditiile de munca.
Dar atentie : " ori ce bat are doua capete ", trebuie sa fiti perfect regulamentari.

Baft si spor la lucru.

In tot deauna este este BINE pt in totdeauna pote fi mai bine si depinde de mine sa fie mai bine, si i totdeauna pote fi si mai rau si nu neaparat pot impiedica sa fie ma-mi fie mai rau.

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016