Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de cadouri pentru antreprenori

Tags: idei de cadouri, cadouri pentru antreprenori, cadouri pentru oameni de afaceri, husa pentru telefon, ceas de piele, manusi fara degete

Trebuie sa ii oferi un cadou unui antreprenor si nu stii ce sa alegi? Gandeste-te ca trebuie sa acorzi o atentie mai mare detaliilor si sa alegi ceva care sa-i arate ca il apreciezi si ca il consideri o persoana eleganta si cu bun gust.
Iata cateva idei de cadouri pe care le poti face unui antreprenor:

1. Manusi fara degete

Pentru ca iarna si-a facut simtita prezenta, antreprenorii trebuie sa se protejeze de frigul de afara, iar manusile sunt un cadou perfect in acest sezon. Manusile fara degete sunt indicate pentru persoanele ocupate, care isi folosesc constant telefonul mobil, pentru ca nu trebuie sa le dea jos tot timpul.

2. Suport de telefon pentru masina

Desigur, trebuie sa stii ce telefon are persoana careia intentionezi sa ii faci un astfel de cadou pentru a stii ce model sa alegi. Suportul de telefon pentru masina este foarte util pentru antreprenori, deoarece ei vorbesc tot timpul la telefon, iar astfel il au mereu la indemana.

3. Ceas de piele

Pentru ca oamenii de afaceri trebuie sa se incadreze mereu in timp si sa fie punctuali la fiecare intalnire, un ceas este alegerea potrivit, iar un model din piele cu siguranta se asorteaza foarte bine cu costumele lor elegante.

4. Tastatura rezistenta la apa

O tastatura rezistenta la apa este cadoul ideal pentru orice antreprenor, tinand cont de faptul ca petrec multe ore pe zi in fata calculatorului, iar sansele sa verse un pahar de apa pe ea sunt destul de mari.

5. Husa rezistenta pentru telefon

Oamenii de afaceri sunt in general neglijenti cu lucrurile personale si tind sa isi lase telefonul in diferite locuri. O husa rezistenta care sa evite deteriorarea telefonului sau micile zgarieturi de asemenea este un cadou potrivit pentru aceste persoane.

6. Agenda cu calendar

Agenda cu calendar este obiectul care nu lipseste din servieta niciunui antreprenor care se respecta. Aceasta are rolul de a-l ajuta sa noteze cele mai importante idei, dar si sa le organizeze si gaseasca mai usor.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016