Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretul frumusetii: La ce varsta sunt femeile cel mai frumoase si ce preferinte au barbatii?

Tags: frumusete tinerete, femei in varsta si frumoase, femei frumoase in varsta

Exista o conexiune clara intre varsta si frumusete. Se spune ca gaina batrana face ciorba buna si ca la varste mai inaintate, barbatii se coc si femeile la fel.
Conform unui sondaj realizat de revista americana Allure, barbatii considera ca femeile sunt cel mai frumoase la varsta de 29 de ani si ca la 30 de ani sunt cel mai seducatoare.

Mai mult, cand vine vorba despre increderea in pat, barbatii sunt la nivel record cand au varsta cuprinsa in intervalul 50-69! In acelasi timp, femeile sunt extrem de increzatoare in aptitudinile lor in materie de sex intre 18 si 29 de ani, noteaza Mediafax.

Cat despre perioada in care sexul este cel mai bun, 57% dintre respondenti au afirmat ca devine mai bun cu varsta. 36% dintre tinerii cu varste de 18-29 de ani au spus ca femeile mai in varsta sunt cele mai sexy.

De asemenea, studiul a mai scos la iveala faptul ca femeile mai tinere sunt asociate cu frumusetea mai des, in timp ce aceasta situatie nu se aplica in mod obligatoriu si la barbati. Parul carunt la femei poate duce cu gandul la batranete. Cand discutam despre barbati, parul carunt da impresia de persoana "distinsa".


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4 din 5 - 3 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016