Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 4 sfaturi pentru a-ti mentine fericirea din vacanta

Tags: intoarcerea din concediu, reintoarcerea la munca, mini vacanta, vacanta de sarbatori

Doar ce te-ai intors la serviciu dupa o vacanta grozava, relaxanta, petrecuta alaturi de familie si prieteni dragi si deja este bombardat de e-mail-uri, telefoane si intalniri de afaceri?
Inainte sa iti strangi lucrurile si sa te reintorci pe partie citeste aceste sfaturi care te vor ajuta sa te acomodezi cu munca si sa iti intri din nou in ritm dupa cateva zile libere si fabuloase:

1. Ia-ti o mini vacanta de doua minute

Este important sa incepi usor atunci cand te intorci la birou dupa o vacanta de cateva zile, la fel cum atunci cand mergi prima oara la sala de sport dupa o absenta lunga practici cele mai usoare exercitii. Opreste-te pentru cateva minute din ceea ce faci de cateva ori pe zi pentru a-ti limpezi mintea, este indicat chiar sa faci o plimbare scurta in aer liber.

2. Organizeaza-ti e-mail-urile

Atunci cand te intorci la serviciu dupa un concediu binemeritat, cu siguranta vei fi bombardat cu e-mail-uri la care trebuie sa raspunzi. Incepe prin a le sorta pe categorii si a le sterge pe cele inutile, care nu au un subiect serios.

3. Organizeaza-ti timpul

Planifica-ti din timp obiectivele pe care trebuie sa le "bifezi" in prima saptamana dupa reintoarcerea la munca, insa lasa-ti prima zi libera. Foloseste acea zi pentru a-ti organiza e-mail-ul si a raspunde la mesajele importante si sa te reobisnuiesti cu programul de opt ore de stat la birou. Asta inseamna ca nu vei participa la intalniri si nu vei raspunde la telefoane, iar asta inseamna ca si colegii tai se vor purta ca si cum tu ai fi inca in concediu.

4. Hidrateaza-te

Daca ai impresia ca patru cesti de cafea pe zi reprezinta solutia ideala pentru a te mentine atent pe durata intregii zile de munca dupa ce te-ai intors din vacanta, ar trebui sa te mai gandesti o data. Cafeina este un diuretic, care te va deshidrata si va elimina chiar si putina energie pe care inca o mai ai. Cel mai bine este sa consumi cat mai multa apa. Asta va face diferenta in sanatatea mintala a oamenilor si in atitudinea lor. 

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016