Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 joburi la domiciliul personal, in 2013!

Tags: joburi la domiciliu, joburi acasa, joburi pentru acasa, idei de afaceri acasa, idei de afaceri la domiciliu

La domiciliul personal muncesc numerosi romani. Le spunem freelanceri, le spunem angajati la domiciliu, le spunem afaceristi... Si multi sunt cei care chiar fac multi bani acasa, din munca lor, din propriile lor eforturi. Si ii felicitam si incercam sa invatam de la ei ca sa le urmam exemplul. La urma urmei, de ce nu am face si noi acelasi lucru, sa facem bani de acasa si chiar din munca pentru care avem pasiune!
Iata 5 joburi de intreprins la domiciliul personal, in 2013:

1. Grafica publicitara, DTP.
Un curs de grafica publicitara ne poate propulsa foarte rapid in mijlocul unei industrii in deplina dezvoltare. Putem sa realizam carti de vizita, pentru inceput, bannere si afise, postere si chiar sa realizam layout de carte, flyere, brosuri si reviste. Putem sa ne specializam pe oferirea de servicii de retusare de fotografii noi sau vechi. Optiunile sunt numeroase si investitia este mica. Esential este sa detinem pasiune pentru aceasta activitate, un calculator performant si licenta de utilizare a soft-urilor de editare foto: Corel, Photoshop, Quarkxpress si nu numai!

2. Realizare de sapun 100% natural, homemade! Sapunul de casa poate fi realizat de oricine dintre noi. Trebuie doar sa stim care sunt retetele potrivite, care sunt materialele necesare, instrumentele de baza si regulile esentiale. Desigur, mai trebuie si doze mari de creativitate si originalitate si deja putem sa mizam pe productii intensive de sapun de calitate si care sa ne surprinda simturile. Cu o forma legala potrivita, putem sa ne surprindem si colegii, prietenii si apoi sa ne formam o baza de clienti care sa ne aduca profit.

Un ghid esential pentru cei care doresc sa realizeze sapun 100% natural pentru uz personal sau pentru uz comercial, este disponibil aici >>>

3. Realizare de obiecte decorative handmade: bijuterii, posete, servetele de masa, martisoare, invitatii si felicitari, obiecte de quilling si nu numai. Exista o sumedenie de obiecte pe care le putem realiza de acasa si pe care le putem vinde in mediul online, in mediul offline, in cadrul targurilor si expozitiilor cu vanzare si nu numai!

4. Un magazin online personal. Profit se poate scoate si cand ne administram magazinul online pe cont propriu. Putem vinde marfa realizata de noi, bijuterii, jucarii handmade, invitatii si decoratiuni samd. Putem sa vindem haine si jucarii SH sau chiar sa intram pe noi piete, cu ajutorul produselor care inca nu se gasesc in Romania.

5. Website de nisa. In acest caz, putem realiza si administra un website destinat unei audiente-tinta cat mai mari, prin intermediul continutului unic si valoros. Postam si interactionam cu utilizatorii nostri, realizam baze de date cu adresele lor de email si apoi crestem traficul prin intermediul campaniilor de email marketing. In timp, putem ajunge sa scoatem bani de pe urma traficului, prin intermediul contractelor de publicitate. Azi un banner, maine un advertorial, poimaine putem pleca in vacanta in Anzi!

Alte idei de afaceri care va pot tenta si pe care le putem valorifica la domiciliul personal:

Fimo sau cum sa faci bani din joaca
Organizarea de evenimente distractive si educative pentru copii
Mic atelier pentru realizat invitatii de lux
Cosmetice naturale homemade – o afacere care castiga tot mai mult teren
Ca sarea-n bucate – Cursurile de gatit, o afacere savuroasa
Cum sa devii consultant feng shui
Confectionarea lumanarilor
Martisoare si alte decoratii din hartie obtinute prin tehnica quilling
Scrisori si felicitari personalizate pentru Craciun


Mult succes si curaj sa porniti afaceri pe cont propriu sau alaturi de familie!

Autor: Anastasia Ionescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016