Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce drepturi ai ca angajat in Romania? Ai fi uimit!

Tags: ghidul angajatului, ghid angajat, drepturi angajati, drepturi angajati in romania

Nu este nicio gluma! Avem drepturi de care nici nu stiam. Si este pacat pentru ca ele nu au aparut peste noapte si nu intotdeauna in mod pasnic. Poate ca la mijloc au fost probleme serioase, discutii aprinse, legi peste legi si controverse mari la vremea lor.
Astazi, multi angajati habar nu au de ele, de existenta lor. Pentru cei care merg la serviciu si prefera sa poarte ochelari de cal, viata este tare "simpla". Vor ramane pe pozitia pe care sunt acum mult si bine. La urma urmei, cine sa te promoveze daca tu habar nu ai ce drepturi si ca angajat in Romania.

Ai vreo cerinta? Ai vreo problema de rezolvat? Ai vreo chestiune de discutat cu seful? Stii cum sa abordezi situatia, cum sa tratezi problema, din ce perspectiva sa privesti chestiunea, cum sa incepi discutia?

Daca doar ai impresia ca stii, noi iti recomandam un remediu naturist: Citeste Ghidul Angajatului in Romania. Iti spune tot ce vrei/trebuie sa stii ca sa poti sa o duci din ce in ce mai bine.

Fara el nu se poate sa iti asiguri ascensiunea intr-o companie. Este ca la matematica. Rezolvi o ecuatie si ai cateva necunoscute. Este normal. Dar cand ai prea multe necunoscute, deja lucrurile nu mai au cum sa mearga bine!

Si pentru ca viata se complica numai cand posesorii sunt plini de idei neinspirate, noi va recomandam sa o simplificati. Nu mai reinventati roata. Aveti drepturi. Aflati-le!

Cartea care le contine este una pe care sa o cititi intr-un weekend, cu o cafea in mana, cu un stilou si o agenda. Luati notite, trageti invataminte si folositi-le pentru actualul loc de munca si pentru celelalte care vor urma! Vor mai fi. Ce bine ar fi sa mergi pregatit!

Atentie, tirajul acestei lucrari este limitat. Comenzile se inscriu aici >>>
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016