Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google vrea sa scape de reclamele false

Tags: publicitate, reclame google, google ads, afaceri online, reclame inselatoare

Google pune accentul in aceasta perioada pe imbunatatirea reclamelor care apar pe site-urile partenere sau, de exemplu, in interiorul videoclipurilor pe care le urmarim pe YouTube. Compania a anuntat ca doreste astfel sa imbunatateasca reclamele pentru ca utilizatorii sa gaseasca informatii relevante.
In plus, Google a amintit si de reclamele pirat care apar in locul celor sponsorizate de Google si pe care compania incearca sa le elimine. Aceste masuri sunt astfel luate in paralel cu cele care incearca sa scape Gmail de e-mailurile de tip spam sau sa protejeze Google Play Store de virusi.
 
Multe dintre site-urile pirat vand bunuri contrafacute, bilete false sau oferte care nu fac decat sa transmita virusi. Reprezentantii companiei Google au amintit cat de importante sunt aceste eforturi pentru protejarea afacerilor legitime care incearca sa vanda prin intermediul anunturilor prin Google.
 
Regulile de publicitate prin Google nu permit astfel promovarea produselor ilegale sau daunatoare precum bunurile contrafacute, arme sau tigari. In plus, Google nu permite nici afisarea unor reclame care incearca manipularea potentialului cumparator ("Slabeste garantat!") si nici a escrocheriilor care promoveaza munca la domiciliu ("Imbogateste-te rapid lucrand de acasa!").
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016