Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vesti bune: S-a lansat Agenda Fiscala 2014

Tags: agenda fiscala 2014, agenda fiscala in 2014

Agenda Fiscala 2014 este utila pentru toti administratorii de firme, pentru afaceristi si viitori oameni de afaceri, pentru contabili si specialisti in fiscalitate, pentru experti in TVA si chiar si pentru PFA si nu numai! O doriti? Noi v-o oferim la pret de sarbatoare!
“De cand imi doresc un asemenea instrument! Ma bucur ca ati reinviat traditia agendelor fiscale! Am mai avut si in alti ani si apreciez pe deplin sprijinul lor. Ma bucur ca tineti pasul cu tehnica moderna. Formatul pe CD este foarte practic si usor de utilizat. Cu 1 singur click descopar ce-mi rezerva ziua in curs! Felicitari” – Amalia Ungureanu, contabil, Brasov

„Multumesc! Aveam nevoie de un intrument ca acesta! Practic si util!” – Tudor Sacalean, contabil, Harghita


Agenda Fiscala 2014 reprezinta si cea mai buna protectie impotriva unor amenzi care va pot da departamentul peste cap in mod iremediabil.

Eliberati memoria de grijile fiscale! Castigati, fara efort, respectul celor din jur care va admira punctualitatea si eficienta personala. Economisiti timp pe care il canalizati catre alte proiecte sau catre familie. Informarea o faceti in 5 minute, dimineata, la prima ora.

Procurati-va cat mai curand propriul exemplar al Agendei Fiscale 2014 >>>>



Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016