Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce aduce nou Samsung Galaxy S5

Tags: samsung s5, lansare samsung 5, ultima versiune samsung, samsung galaxy s5 pret

Noul smartphone Galaxy al Samsung Electronics, care va fi lansat saptamana viitoare la Mobile World Congress din Barcelona, va avea un ecran mai mare, de 5,2 inci, si mai performant decat modelul S4, scrie Bloomberg.
Smartphone-ul care va fi lansat saptamana viitoare, odata cu noua versiune a smartwatch-ului Galaxy Gear, va avea atat camera, cat si bateria, imbunatatita fata de ultimul gadget produs de Samsung.

Noul telefin inteligent va fi disponibil la un pret mai mic fata de modelele precedente din seria S, preconizeaza o alta sursa, care a confirmat ca vanzarile Galaxy S4, lansat anul trecut, sunt sub asteptarile analistilor.

Ultima versiune a celui mai popular produs Samsung are multe functii noi in plus si s-ar putea numi S5, in incercarea de a compensa scaderea cererii pentru smatphone-urile premium, concurenta modelelor Apple si a producatorilor chinezi, care vand astfel de produse si cu 100 de dolari.

"Trebuie sa gaseasca o cale prin care sa convinga utilizatorii sa aleaga brandul Samsung, intre diferite tipuri de telefoane, pentru a concura mai bine Apple", a declarat Roberta Cozza, analist la Gartner.

Un purtator de cuvant al Samsung a refuzat sa comenteze in legatura cu specificatiile tehnice ale noului Galaxy.

Samsung a studiat pentru prima oara posibilitatea de utilizare a tehnologiei de scanare a irisului la noul telefon, a declarat in ianuarie Lee Young Hee, vicepresedinte executiv al diviziei mobile a Samsung.

Vanzarile Galaxy S4 au incetinit dupa lansarea in septembrie a iPhone 5s de catre Apple, care include un senzon de identificare a amprentei digitale.

Samsung se va concentra pe promovarea elementelor imbunatatite de securitate, a camerei foto si a integrarii cu dispozitive precum Galaxy Gear, a spus una din surse.

Samsung nu a comunicat inca pretul noului Galaxy operatorilor de telefonie, pe fondul discutiilor ca produsul ar trebui sa fie mai ieftin decat modelele S precedente.

Livrarile de telefoane mobile ale Samsung au scazut in trimestrul patru al anului 2013 la 112 milioane unitati, de la 113,6 milioane unitati in urma cu un an. Cota de piata s-a redus la 22,9% de la 23,5% in 2012.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016