Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa te perfectionezi in managementul vanzarilor? Aplica!

Tags: managementul vanzarilor, curs director vanzari, dezvoltarea abilitatilor manageriale

O prima abilitate a managerului de vanzari este aceea de a-si stabili obiectivele. Ti-ai stabilit ca obiectiv sa te perfectionezi? E primul pas catre succes si o cariera lunga, eficienta si motivanta in zona managementului de vanzari!
Cursul de director de vanzari, acreditat de statul roman si recunoscut in Uniunea Europeana, este unul practic, interactiv si extrem de util pentru atingerea obiectivelor pe care ti le-ai propus la inceputul carierei tale.

Participand la acest curs iti vei dezvolta abilitatile manageriale in general si specific pe cele din zona managementului de vanzari.

Vei deveni un leader de exceptie al echipei de vanzari, vei sti cum sa motivezi membrii echipei si cum sa delegi sarcini astfel incat sa atingeti rezultate maxime si sa cresteti vanzarile impreuna!

Prin tematica abordata vei insusi notiuni necesare sau vei construi pe temelia celor deja existente pentru a dezvolta strategii de motivare a angajatilor, pentru a elabora un plan de vanzare reusit sau pentru a dezvolta si perfectiona forta de vanzare.

Cursul se adreseaza atat managerilor care doresc sa-si dezvolte abilitatile de organizare si coordonare ale activitatii de vanzari, precum si tuturor persoanelor care doresc sa se pregateasca pentru o astfel de ocupatie.

Obiectivul cursului este de a pregati persoane pentru ocupatia de Director Vanzari (cod COR 112018, cod COR vechi 121018). Obtinerea certificarii va da dreptul absolventilor de a practica meseria de director de vanzari. Diploma obtinuta este recunoscuta in Romania si Uniunea Europeana.

Structura cursului:

- Sarcinile de baza ale managerului de vanzari
- Stiluri manageriale
- Sedintele cu personalului de vanzari
- Recrutarea si selectia personalului de vanzari
- Pregatirea si instruirea personalului de  vanzari
- Coachingul personalului de vanzari
- Stabilirea obiectivelor personalului de vanzari (MBO)
- Controlul activitatii personalului de  vanzari
- Motivarea personalului de vanzari
- Evaluarea si controlul personalului de vanzari
- Coeziunea echipei de  vanzari
- Gestionare eficienta a clientilor cheie
- Managementul stresului personalului de  vanzari
- Previziuni de vanzari si luarea deciziilor
- Controlul costurilor
- Gestionarea eficienta a resurselor personalului de vanzari

Pentru detalii si inscriere click aici.

Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016