Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Idei Feng Shui pentru decorul biroului tau

Tags: birou feng shui, decor birou, decoratiuni birou, usa birou, scaun birou

Feng Shui-ul are un rol esential in succesul afacerii tale, de aceea trebuie sa te gandesti cu atentie cum vrei sa arate biroul tau, daca vrei sa stai cu fata catre geam, catre perete sau catre usa, cum iti alegi obiectele de decor si culorile acestora.
Indiferent ca spatiul de lucru este biroul de acasa, un birou cu spatiu deschis la serviciu sau o camera mica si inchesuita, Feng Shui-ul iti poate aduce energia si puterea de concentrare necesare pentru a-ti rezolva cu succes sarcinile de munca.

Multi dintre noi petrecm la birou cea mai mare parte a timpului, iar asta ar trebui sa fie un motiv in plus pentru care sa acordam atentie in amenajarea sa, pentru ca de acest spatiu nu depinde doar energia si puterea de munca, ci si sanatatea, productivitatea, creativitatea si atitudinea noastra zilnica. De asemenea, ne poate influenta comportamentul fata de ceilalti.

Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa va decorati biroul dupa regulile Feng Shui:

1. Pozitionarea biroului


Este indicat sa va amplasati biroul cu spatele catre un perete plin si nu cu spatele spre geam. De asemenea, evitati sa asezati biroul cu spatele la usa sau cu fata la perete. O alta recomandare se refera la materialul din care este realizat biroul, care este preferabil sa fie din lemn si nu din sticla.



2. Ordinea

Specialistii in Feng Shui recomanda sa pastram intotdeauna biroul cat mai liber, fara sa il incarcam de obiecte inutile, care au rolul de a impiedica circulatia armonioasa a energiilor. De asemenea, este indicat sa achizitionam diferite instrumente creative de depozitare, cat mai colorate si mai speciale, in care sa asezam hartiile, pixurile, cd-urile si alte obiecte necesare.



3. Culorile

Pentru a respecta cu adevarat arta Feng Shui-ului, specialistii recomanda sa ne decoram spatiul de munca in nuante de verde si albastru pentru lemn sau apa si in rosu, roz sau violet pentru foc. Aceasta metoda ne va ajuta sa avem energie si sa fim binedispusi in fiecare zi.



4. Formele

In afara de faptul ca trebuie sa pozitionam corect biroul in sala de munca, sa alegem culorile si decoratiunile potrivite, trebuie sa acordam o atentie deosebita si formelor obiectelor care ne inconjoara. Astfel, este ideal ca geamurile sa fie rotunde pentru elementul metal, mobilierul sa fie patrat si cub pentru pamant si stabilitate si decoratiunile sa fie piramida pentru foc.



5. Usa de la intrare

Ultima regula pentru amenajarea unui spatiu de lucru care sa respecte arta Feng Shui-ului se refera la usa de la intrare, care este indicat sa aiba macar o mica portiune din geam de sticla.





Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.21 din 5 - 7 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Vero 13-Mai-2015 16:13:19
Tocmai m-am mutat cu sotul meu intr-un apartament cu 3 camere in n-e bucurestiului si am vrea sa decoram apartamentul in stil feng shui. Suntem amandoi foarte pasionati si ne regasim in arta feng shui si de aceea am vrea sa incadram in décor cateva detalii de acest gen. Sotul meu petrece mult timp la birou si de aceea as vrea sa incep cu acesta. Multumesc pentru informatiile utile!

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016