Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Afla cum poti obtine succes in domeniul social media

Tags: cum sa obtii succes in social media, evenimente in social media, cum sa devii cunoscut in social media

Succesul pe care il ai pe o retea de socializare se poate transforma in succesul afacerii tale.
Sa ai succes in domeniul retelelor de socializare nu tine de noroc, deoarece este nevoie de multa munca si perseverenta.

Iata cateva sfaturi utile, care te-ar putea ajuta sa obtii succes in cadrul retelelor de socializare:
 
 
1) Pune intrebari

Inainte de a crea un eveniment pe Internet, cauta acele persoane care sunt interesate de site-uri de social media, precum LinkedIn. Acolo vei gasi subiectele de care acestia sunt foarte interesati si astfel vei reusi sa ii faci sa participe la evenimentul tau. In cazul in care exista persoane care se afla deja in reteaua ta, nu inceta sa cauti. Incearca sa aflii totul despre ei, de la ocupatie pana la ce scopuri au in viata. Aceasta atentie pentru detaliu iti poate garanta succesul intr-o retea de social media.
 

2) Pune pret pe valoare
 
Cel mai important lucru pentru o retea este sa fi capabil sa legi conexiuni intre oameni. De exemplu, daca sesizezi pe cineva care care are o problema si cunosti pe altcineva din reteaua ta care ar putea sa ajute persoana respectiva, nu ezita sa le faci legatura.
 

3) Asculta-le "povestea"
 

Intreaba antreprenorii de succes cum au ajuns sa ocupe o pozitie atat de inalta. Multi se gadesc la acest lucru ca la un raport al afacerii, insa fapul ca asculti o astfel de poveste te va ajuta sa iti dai seama cat de dedicate sunt acele persoane afacerii lor. Cu cat intelegi mai bine mentalitatea partenerului tau de retea, cu atat mai mult vei putea da valoare relatiei dintre voi.

De exemplu, unii antreprenori petrec 16 ore lucrand si fac orice este nevoie pentru succes, in timp ce altii se gandesc la o anumita strategie si asteapta momentul potrivit pentru a-si deschide o afacere. Acesti indici  te vor ajuta sa vezi valoarea oamenilor, dar si cum va fi sa lucrezi cu acestia.
 

4) Fii sociabil
 
Atunci cand cineva te intreaba "Ce faci?" nu ii oferi un discurs despre companie si cariera. Mentioneaza lucruri personale care definesc persoana care esti cu adevarat, mai ales daca esti pasionat de vreun instrument muzical sau ai vreo obsesie pentru colectionarea obiectelor antice. Acestea sunt lucruri importante pe care ai face bine sa le imparti cu ceilalti. Acest fel de detalii te pot ajuta sa intrii in mintea oamenilor si sa ii faci sa vorbeasca despre tine.
 
 
5) Fa-ti o lista
 

Ce faci dupa terminarea unui eveniment al unei retele de socializare? Daca raspunsul tau este "ma duc acasa" probabil vei avea de pierdut cateva oportunitati. Noteaza-ti cateva motive importante pentru care participi  la acel eveniment. Acest obicei te poate ajuta sa eviti pierderea unor oportunitati si iti poate oferi noi subiecte de conversatie cu urmatoarea ocazie. De asemenea, este un mod de a-ti castiga o reputatie.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016