Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum poti sa creezi un videoclip viral

Tags: cum faci un videoclip viral, videoclipuri virale pe site-uri de socializare, ce contine un videoclip pentru a deveni viral

Videoclipurile virale reprezinta acele videoclipuri care devin populare prin intermediul internet sharing, prin intermediul retelelor sociale si ale email-ului.
Videoclipurile virale au un continut plin de umor si contin schite de comedie televizate si le poti folosi intr-un mod foarte simplu pentru a-ti promova afacerea.

Iata ce poti face pentru a realiza un videoclip care sa aiba succes pe internet:

1. Concentreaza-te pe  poveste

Cei mai multi specialisti in marketing pun  accentul pe produs, insa este mult mai interesant daca te focusezi pe problemele care ar putea fi rezolvate de produs. Daca problema este impartasita de perspectivele voastre, atunci publicul isi va recunoaste problema si se va transpune in acel videoclip.

2. Fi concis

Ai grija ca videoclipul tau sa fie scurt si la obiect; ideal ar fi sa dureze maximum 2 minute si sa contina ceva convingator, care sa atraga atentia in primele 15-20 de secunde, pentru a nu plictisi publicul. Daca videoclipul tau este fie prea lung, fie prea plictisitor, oamenii nu il vor transmite mai departe.

3. Surprinde publicul

Un element surpriza poate juca un rol important in raspandirea videoclipului. Surprinde publicul printr-o poveste inovativa care sa iasa din tiparul videoclipurilor obisnuite, adu ceva nou, inovativ, care nu numai sa atraga atentia ci sa mentina si interesul.

4. Nu uita bazele

Un video eficient ar trebui sa contina: un titlu descriptiv, cuvinte cheie, descrieri si tag-uri, precum si un plan de promovare cu posturi. Asigura-te ca videoclipul este usor de raspandit pe site-urile de socializare.

5. Fi norocos

Este adevarat. Norocul joaca un rol important in obtinerea succesului online, asa ca trebuie sa fii recunoscator!

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.38 din 5 - 4 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016