Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Eroarea care a sters mesajele utilizatorilor Gmail

Tags: conturi google, cont gmail, probleme gmail, erori gmail, utilizatori gmail

Multi utillizatori de internet nu si-au putut accesa conturile de Gmail in ultimele zile, din cauza unor defectiuni care s-au soldat cu stergerea aleatorie a mesajelor din Inbox.
Problema i-a afectat in perioada 15-22 ianuarie 2014 atat pe utilizatorii care au folosit interfata Gmail pentru web browser, cat si pe cei care au folosit aplicatiile pentru dispozitive cu Android si iOS.

Unii utilizatori au sesizat ca le lipsesc o parte din email-urile din Inbox-ul Gmail, sau ca acestea au fost mutate in directorul de Spam.

Utilizatorii Google care incercau sa se logheze au vazut un mesaj de "eroare temporara" si o scurta nota: "Ne pare rau, dar contul dvs. de Gmail este temporar indisponibil. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si sugeram sa incercati din nou in cateva minute".

Reprezentantii Google au declarat ca au sesizat problema doar pe cateva platforme si spun ca aceasta s-a datorat unui update de software.

Mesajele deja sterse nu pot fi recuperate daca utilizatorii au golit intre timp directoarele Spam si Trash.

Aplicatia de iOS, browserele mobile, si varianta offline a lui Gmail au experimentat problema, chiar daca la momentul actual, compania declara ca s-a rezolvat. O notificare a fost trimisa catre utilizatori in care se recomanda ca acestia sa isi verifice directoarele de Spam sau Trash pentru a gasi email-urile sterse.

Nu se stie la momentul de fata, cati utilizatori au suferit de pe urma acestei probleme, insa este putin curios cum aceasta eroare s-a reparat de la sine, si cum multi dintre utilizatorii serviciului au primit sute de mesaje goale, care apoi au fost sterse sau mutate in directoarele de Spam si Trash.

Acest lucru confirma din nou ca Google are o flexibilitate destul de mare in ceea ce priveste accesul la casutele personale de mail ale consumatorilor, chiar daca acestea sunt oferite ca un serviciu gratuit.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016