Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook Business sau cum sa te folosesti de social media pentru a-ti promova afacerea. Lectia nr.4

Tags: facebook for business, facebook platform, facebook credits, social plugins

Cu cat activitatea pe care o desfasurati pe Facebook este mai intensa si mai ampla, cu atat veti atrage mai usor atentia utilizatorilor si veti creste numarul de fani. Iar pentru asta, nu neglijati posibilitatile pe care vi le ofera Facebook Platform.
Aplicatii atragatoare – Facebook Platform va da posibilitatea de a intregra propriile aplicatii in optiuni precum News Feed si Notificari. Accesand Resource Center puteti afla mai multe despre cum puteti face aplicatiile mai atragatoare si mai uzitate de catre vizitatori.
Iata cum va poate fi de folos Facebook Platform:
- informatiile legate de propriile aplicatii apar in cadrul News Feed;
- permite utilizatorilor sa disemineze continutul dumneavoastra catre prietenii lor mult mai usor;
- poate fi utilizat pe pagina de Facebook ca o fereastra de sine statatoare.
Promovarea site-ului – Profitati de optiunile Social Plugins, precum butonul „Like” si „Login”, pentru a adauga site-ului dumnevoastra dimensiunea online a experientelor sociale. Oferind vizitatorilor posibilitatea de a-si manifesta aprecierea fata de continutul paginii web a companiei, veti asigura o mai mare vizibilitate brandului, precum si diseminarea cu usurinta a acelor stories (mesaje) despre acesta.
Social Plugins include:
- Butonul „Like” : Permite utilizatorilor sa isi manifeste aprecierea vis-a-vis de continut direct de pe site-ul companiei si sa o impartaseasca cu prietenii lor prin News Feed.
- Comentariile: Oferiti-le utilizatorilor posibilitatea de a comenta asupra oricarui continut de pe pagina de Facebook a companiei.
- Butonul de inregistrare: Permite vizitatorilor sa se aboneze la informatiile de pe site-ul companiei, utilizand contul de Facebook.
- Recomandarile: Faceti sugestii fanilor dumneavoastra in legatura cu anumite informatii de pe site care i-ar putea interesa.
Experienta mobila – Puteti integra activitatile pe care le aveti in cadrul retelei de socializare in aplicatiile speciale de business de pe iPhone, Adroid sau website pe mobil
Acest instrument permite utilizatorilor:
- sa beneficieze de aplicatiile dumneavoastra mobile utilizand contul de Facebook;
- sa posteze continut pe Perete si in News Feed direct prin intermediul aplicatiei mobile;
- sa vizualizeze continut personalizat in functie de interesele si prietenii pe care ii au pe Facebook.
Facebook Credits – Este cea mai eficienta modalitate de a genera venit din jocuri si aplicatii, ingaduind vizitatorilor sa achizitioneze bunuri si servicii digitale intr-o maniera facila. Practic, Facebook rasplateste utilizatorii care primesc anumite reclame pe site, oferindu-le credite ce pot fi folosite pentru a cumpara bunuri prin intermediul Facebook Deals.
Astfel:
- afacerea dumneavoastra isi va creste rata de conversie si veniturile;
- indemnati utilizatorii sa acceseze jocurile si aplicatiile;
- imbunatatiti eficienta operationala.
Acestea fiind spuse, nu va ramane decat sa va creati propriul profil de business pe Facebook si sa impartasiti cu milioane de utilizatori din toata lumea serviciile sau produsele pe care le-ati creat special pentru ei. Succes!
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016