Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi pentru a avea bateriile incarcate toata saptamana

Tags: cum sa ai bateriile incarcate, cum sa te odihnesti corect, cum sa fii activ zilnic

Pentru ca ne apropiem cu pasi mari de sfarsitul anului, este esential sa il incheiem cu bine, iar asta inseamna o cifra de afaceri mai mare fata de anul precedent si angajati mai energici si mai motivati.
Este mai greu sa ne trezim dimineata si sa muncim pana tarziu in aceasta perioada a anului, tinand cont de faptul ca se intuneca mult mai devreme, este frig si ploua des, ceea ce scade substantial cheful de munca al angajatilor, oricat de motivati ar fi. Din cauza acestor factori, cele mai multe persoane resimt constant o stare de oboseala, chiar de la primele ore ale zilei, iar dupa amiaza deja isi pierd atentia si capacitatea de concentrare.

Tocmai din acest motiv iti voi oferi cateva ponturi care sa iti fie de folos:

1) Dormi bine noaptea

In general, oamenii de afaceri nu au timp pentru somn, fiind ocupati cu proiecte si intalniri chiar la ore tarzii si reusesc sa doarma aproximativ patru ore pe noapte. Asta nu este recomandat nici pentru sanatatea organismului tau, nici pentru afacerea ta! In patru ore corpul tau nu are timp sa se refaca dupa activitati care ti-au consumat energia in ziua anterioara. Este indicat sa dormi sapte-opt ore pe noapte, intr-o camera aerisita inainte de culcare, in care sa nu fie niciun televizor sau laptop deschis.

2) Noteaza-ti pe o hartie obiectivele de doua ori pe zi

Fa o lista cu tot ceea ce ti-ai propus sa realizezi pe parcursul saptamanii. Dimineata iti notezi obiectivele, iar seara le tai pe cele indeplinite. Aceasta metoda te va ajuta in primul rand sa nu uiti ceva important si in al doilea rand te va determina sa te concentrezi pe ceea ce trebuie sa faci si nu pe lucruri inutile. In plus, atunci cand observi ca ai indeplinit deja o parte dintre obiective vei rasufla usurat si vei fi mult mai fericit.

3) Fa cateva exercitii fizice zilnic

Cateva minute de exercitii fizice in fiecare zi iti vor da energie, control si putere. Efectuate corect, chiar de la prima ora a zilei, te vor ajuta sa ai mai multa incredere in tine si rezistenta fizica. Incearca sa incluzi si cateva exercitii de inspiratie sau chiar sa memorezi ceva in timpul activitatii sportive, pentru a-ti pune mintea la contributie in timp ce iti lucrezi corpul.

4) Tinuta iti poate aduce succesul

Tinuta vestimentara pe care o porti in fiecare zi va schimba felul in care te vezi, dar si perceptia celorlalti asupra ta. Sa fii imbracat intotdeauna elegant, cu bun gust, va arata ca esti mandru de tine, pregatit profesional si increzator in succes. Partenerii de afaceri sau chiar clientii tai te vor admira si le vei oferi putina energie pozitiva de care cu siguranta au nevoie. Asta te va face sa te simti mai bine si sa nu te mai gandesti la cat de bine este acasa, in pijamale.

5) Petrece timp cu oameni care te sustin

Este indicat sa faci parte din organizatii sau cluburi in care sa faci ceea ce iti place si sa fii apreciat de oameni. Poti sa ii incluzi in acest grup si pe membrii familiei tale, care sa-ti sarbatoreasca reusitele. Asta iti va creste increderea in tine si te va determina sa muncesti mai mult si cu mai mult spor.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016