Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

13 activitati care iti pot rotunji veniturile

Tags: activitati online, rotunjire venit, venit suplimentar, cum sa castigi bani

Fiecare dintre noi isi doreste sa castige mai multi bani. Poate ca iti doresti un job nou, care sa iti aduca mult mai multe satisfactii materiale, sau poate iti doresti pur si simplu o sursa suplimentara de venit, o activitate care sa nu iti ocupe prea mult timp.
Iti prezentam mai jos cateva idei de activitati ce pot fi realizate cu usurinta si care iti vor asigura un venit suplimentar.
 
1. Predarea unei limbi straine via Skype  
Daca vorbesti foarte bine o limba straina, poti gasi persoane dispuse sa te plateasca pentru a purta conversatii in limba respectiva sau pentru a le preda lectii pe Skype.
 
2. Postarea fotografiilor pe iStockphoto
Daca te pricepi la fotografie si ai cateva exemple reusite, poti alege sa le postezi pe site-ul iStockphoto si vei fi platit atunci cand cineva iti descarca fotografiile.
 
3. Efectuarea de traduceri
Daca esti specializat intr-una sau mai multe limbi straine sau vorbesti o alta limba la nivel nativ, poti alege sa efectuezi traduceri contra cost. Exista multe firme specializate in traduceri care cauta traducatori pentru limbi diverse.
 
4. Babysitting si petsitting
Daca iti plac copiii si ai suficienta rabdare cu ei, poti alege sa faci babysitting pentru a castiga cativa bani in plus. La fel, daca iti plac animalele la nebunie, poti gasi persoane care sunt dispuse sa te plateasca pentru a le plimba cainele sau pentru a le ingriji animalele de casa cand ei se afla in concediu.
 
5. Ofera asistenta IT
Ai fi surprins cati oameni nu stiu cum sa efectueze sarcini usoare pe computer sau sa instaleze un sistem de operare. Poti oferi servicii de asistenta IT contra cost.
 
6. Crearea de website-uri pentru companii
Nu trebuie sa fii absolvit o facultate de specialitate pentru a crea website-uri reusite. Exista multe companii care sunt dispuse sa te plateasca pentru a le crea un website de specialitate.
 
7. Incepe un blog
Daca ai ceva interesant de spus, nu te sfii sa o faci in mod public. Incepe un blog. Va dura ceva vreme pana vei putea face bani din aceasta activitate, insa, daca esti cu adevarat pasionat, vei avea rabdare suficienta.
 
8. Servicii de gradinarit
Daca iti place sa petreci timpul in natura si sa ingrijesti plante si flori, poti fii platit pentru a avea grija de gradina altcuiva.
 
9. Gateste pentru altii
Daca iti place sa gatesti si mai esti si priceput la asta, atunci te poti oferi ca bucatar.
 
10. Inchiriaza-ti masina
Daca masina ta sta mai mult parcata, o poti inchiria altora.
 
11. Vinde lucrurile vechi
Te muti sau pur si simplu vrei sa iti eliberezi casa de lucrurile inutile? Poti face un garage sale si sa vinzi tot ce nu iti mai foloseste.
 
12. Ofera lectii private
Te pricepi la matematica, fizica sau chimie? Poti oferi lectii private elevilor si studentilor, in timpul liber.
 
13. Studii de piata
Multe companii te platesc ca sa completezi chestionare sau sa participi la studii de piata. Este o metoda foarte buna nu doar de a castiga cativa bani in plus, ci si de a invata lucruri noi.
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.06 din 5 - 32 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016