Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In atentia PFA-urilor de pretutindeni: Kit PFA 2014

Tags: totul despre pfa, administrare pfa, pfa 2014, taxe pfa 2014

Sa fii PFA in ziua de astazi reprezinta o adevarata provocare. Nu poti sa ai doar avantaje. Sunt si greutati si obstacole, probleme si dezavantaje. Esential este sa le cunosti si sa stii cum le poti evita. Si cel mai important ajutor vine tot din partea expertilor din domeniu.

Atunci cand credeai ca va trebui sa bajbai prin bezna, cand credeai ca viata ca PFA va fi de-a dreptul imposibila, solutiile curg in mod necontenit. Trebuie doar sa ceri ajutor si sa fii dispus sa studiezi materia necesara.

Iata un pachet de CD-uri ce contin totul despre PFA. Stim, este materie multa, este mult de studiat. Insa nimic nu se face pocnind din degete sau asteptand solutii pe internet, la o simpla cautare pe google. Din pacate, lucrurile sunt mai dificile de atat.


CD Totul despre infiintarea si functionarea unei PFA
Informatie actualizata, in conformitate cu legislatia in vigoare. Folosind CD-ul „Totul despre infiintarea si functionarea unei PFA”, aveti garantia ca toate actiunile dvs. sunt conform legii. Nu riscati, asadar, nimic! Banii dvs. vor ramane in propriile buzunare, nu vor alimenta bugetul de amenzi al Statului.


CD PFA in 67 studii de caz explicate de specialisti
CD-ul contine aici raspunsurile celor mai importante si controversate probleme legate de PFA, precum si REZOLVARILE acestora din punct de vedere fiscal-contabil.

Ele sunt redactate in litera Codului fiscal, dar si in spiritul Normelor de Aplicare, ceea ce este mult mai important in acest moment de haos fiscal.


CD PFA. Taxe, Impozite, Deduceri
PFA: Taxe, Impozite si Deduceri - conform Noului Cod Fiscal este o lucrare in care veti regasi INTEGRAL detalii si explicatii despre Taxele, Impozitele, Contributiile, Deducerile si Cheltuielile unei Persoane Fizice Autorizate.

Atentie: toate explicatiile si sfaturile specialistilor sunt in conformitate cu Noul Cod Fiscal, asa cum a fost el modificat recent.

Click aici pentru pachetul complet pentru administrarea cu succes PFA 2014 >>>


Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016