Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Opt motive pentru a incepe ACUM

Tags: antreprenori, succes, afaceri, incepe acum, obiective, actiuni, prioritati, primul pas, atingerea succesului

Primul pas conteaza cel mai mult, chiar daca este unul mic. Multi oameni viseaza, insa putini sunt cei care fac acel prim pas in vederea atingerii obiectivului. Daca doresti sa iti pornesti propria afacere sau sa incepi un proiect important, iti prezentam in continuare opt motive pentru care ar trebui sa faci primul pas chiar acum.
1. Oamenii de succes incep inainte sa se simta pe deplin pregatiti
Nu esti singura persoana care se simte nepregatita sau nesigura cu privire la rezultat. Un antreprenor obisnuit trebuie sa se confrunte zilnic cu incertitudinea. Aceasta nu dispare dupa o anumita perioada. Poti planifica totul pana la ultimele detalii, insa nu vei putea scapa niciodata de incertitudine si risc.
 
2. Daca ai un obiectiv, cel mai important este sa incepi. Nu sa astepti motivatia. Aceasta va veni dupa ce te apuci de treaba
Nu te poti astepta sa fii „lovit” de inspiratie si motivatie in fiecare dimineata. Nu poti astepta nici aprobarea altcuiva. Si nu poti astepta sa stii si sa intelegi totul inainte de a face primul pas.
 
3. Deciziile trebuie luate ACUM
Studiile arata ca oamenii care nu se tem sa ia decizii si sa actioneze ating mai repede succesul. Nu inseamna ca acestia sunt mai priceputi in luarea deciziilor decat ceilalti, ci ca iau decizii mai repede si si le asuma.
 
4. Nu prea ai de ales
Daca vrei sa faci lucruri importante in viata, daca vrei ca munca ta sa conteze cu adevarat, atunci nu ai de ales – TREBUIE sa actionezi ACUM. Timpul nu sta pe loc.
 
5. Daca ramai in stadiul de planificare, vei supra-analiza situatia la nesfarsit
Atunci cand nu iti pui planul in actiune, ci ramai la stadiul de visare si planificare, in timp, creierul tau se va plictisi deoarece nu se intampla nimic nou. Nu ii ceri practic sa faca nimic, iar acest lucru este periculos. Daca nu ii dai creierului tau o sarcina importanta de realizat, acesta se va plictisi si va cauta motive pentru a te convinge ca nu ideea oricum nu ar fi functionat niciodata. Seteaza-ti creierul sa indeplineasca un obiectiv important si acesta te va ajuta. Nu supra-analiza situatia.
 
6. Momentul prezent este un dar, nu il irosi
Chiar daca suna ciudat, momentul prezent este o binecuvantare. Viata este scurta si nu primesti alta in schimb. Chiar faptul ca traiesti in acest moment este un miracol. Fii recunoscator pentru momentul prezent si contribuie cu ceva, creeaza ceva, ofera ceva lumii.
 
7. Trebuie sa stii incotro te indrepti
Antreprenorii fara o tinta concreta asteapta si spera sa le fie oferita o oportunitate. Este putin probabil insa sa se intample ceva asa din senin. Alege-ti un obiectiv clar. Daca stii cu adevarat ce iti doresti, vei reusi.
 
8. Actiunile tale iti determina prioritatile
Nu poti sustine ca prioritatea ta este sa pornesti o afacere cand nu ai facut nimic in acest sens. Actiunile tale zilnice iti determina prioritatile.
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016