Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stii ca urmeaza Ziua Neoficiala a Cosului cu Ghiocei si Funda pentru sotiile partenerilor de afaceri?

Tags: cardul compliments, calendarul marketerului

Citind acest titlu te gandesti deja de unde sa iei florile si cu ce firma de curierat sa le trimiti. Sa fie in ghiveci sau nu? Oare funda ar trebui sa fie alba sau rosie? Nu se cuvine nici sa nu trimiti nimic, dar adevarul este ca cel mai simplu gest de curtoazie se va transforma brusc intr-un mic Craciun cu toate pregatirile pe care le implica orice sarbatoare ca la carte: planuri, liste, alegeri si cate si mai cate.


 Si vestea proasta e ca aceasta nu-i singura sarbatoare din timpul anului. Sa nu uitam de ziua in care trebuie sa-l recompensezi pe cel mai dedicat jurist al firmei, pe  consumatorul care a razuit cele mai multe taloane la promotie sau pe  fata de la PR care ti-a scris comunicatul de presa.


N-ar fi minunat daca ai avea o solutie simpla, care sa-i poata multumi pe toti colaboratorii si partenerii tai indiferent de gusturi, hobby-uri si culoarea preferata? Din fericire, Edenred Romania a inventat-o. Este ingenioasa, simpla si te scapa de multe griji: Cardul Compliments® co-branded, primul card preplatit BtoB pe care il poti personaliza, alimenta cu suma dorita si oferi oricarui colaborator, pentru a-si alege cadoul ideal.

Sumele oferite folosind Cardul Compliments®sunt scutite de la plata impozitului pe venit in limita a 600 lei/premiu/zi, in cazul concursurilor de marketing si sunt deductibile 100% de la plata impozitului pe profit, cardul functionand in baza Codului Fiscal. Cardul Compliments® este un produs dezvoltat in colaborare cu MasterCard si funcþioneaza similar cu un card de debit obisnuit, insa nefiind un card bancar, nu percepe taxe si comisioane de administrare.


Vezi toate Sarbatorile Neoficiale, dar Obligatorii din Calendarul Marketerului si descopera solutia perfecta pentru ele! 


Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016