Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 dormitoare ale vedetelor in care ai vrea sa dormi macar o data

Tags: dormitoare moderne, dormitoare vedete, dormitoare celebritati, dormitoare de lux

Dormitorul este camera preferata a vedetelor de la Hollywood, dar si a noastra, a oamenilor de rand, pentru ca este spatiul in care ne relaxam, uitam de griji si de problemele zilnice, ne incarcam bateriile pentru a doua zi si devenim mai optimisti.
Camera de odihna trebuie decorata in functie de stilul fiecarei persoane, astfel incat aceasta sa se simta "acasa", sa se simta in largul sau si sa se poata odihni corespunzator. Achizitionarea patului si a lenjeriei este de asemenea una dificila, deoarece somnul afecteaza dispozitia, temperamentul si puterea de munca si concentrare. Asadar, aceste investitii conteaza!

Astazi va vom prezenta cinci dormitoare de vedete, in care cu siguranta va doriti sa dormiti macar o data. Daca peretii ar putea vorbi, aceste camere ar avea cu siguranta multe povesti de impartasit.

Priviti aceste imagini si ganditi-va cum ar fi sa incepti ziua precum o adevarata vedeta:

1. Kourtney Kardashian



2. Hilary Swank



3. Jenna Lyons



4. Madonna



5. Kimberly Guilfoyle



Sursa foto: www.casasugar.com

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016