Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microsoft a lansat Pachetul Office 365 Home Premium

Tags: pachetul office 365, home premium, tablete windows

Pachetul Office 365 Home Premium include si serviciu in cloud, pentru familii si persoane ocupate, iar licenta de utilizare acopera pana la 5 device-uri, inclusiv tablete Windows, PC-uri si Mac-uri.
Noul pachetul lansat de Microsoft aduce mai mult spatiu de stocare in cloud pe SkyDrive, dar si minute internationale pe Skype, la pretul de aproximativ 449 lei pentru un abonament anual.
 
„Lansarea Office 365 Home Premium reprezinta urmatorul pas important in transformarea Microsoft intr-o companie de device-uri si servicii. Este mult mai mult decat lansarea unei noi versiuni Office, este Office reinventat ca un serviciu in cloud pentru consumatori cu toate aplicatiile Office pe care oamenii le cunosc si le utilizeaza cu placere si completat de beneficii substantiale in cloud si pentru socializare”, a declarat Steve Ballmer, CEO Microsoft.
 
In plus, Microsoft a anuntat si disponibilitatea Office 365 University pentru studenti si profesori, o subscriptie pe 4 ani ce costa 399 lei pentru intreaga perioada.
 
Compania a lansat la nivel global noile versiuni ale suitei traditionale Office: Office Home & Student 2013, Office Home & Business 2013 si Office Professional 2013. Office 365 pentru companii va primi noi functionalitati si urmeaza sa fie disponibil pentru in Romania in doilea trimestru al anului 2013.
 
Denumirile sub care Noul Office va fi disponibil consumatorilor romani, in magazinele de retail si online, sunt: Office 365 Premium pentru acasa, Office 365 pentru studenti si, respectiv, Office 2013 Acasa si pentru scoala, Office 2013 Acasa si la Firma si Office Professional 2013.
 
Office 365 Home Premium include: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher si Access.
 
Pachetul include si un spatiu suplimentar de 20 GB in cloud pe SkyDrive, aproximativ de trei ori mai mult spatiu de stocare comparativ cu un cont SkyDrive gratuit, dar si 60 minute internationale Skype pe luna, pentru apeluri catre retele de telefonie mobila, fixa sau PC-uri. 



 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016