Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

IN PREMIERA IN ROMANIA: Coaching pentru maximizarea performantelor

Tags: coaching, lider, tigru, workshop, john evans, leadership, oameni

In premiera in Romania, John Evans,‭ ‬CSP (Certified Speaking Professional), va sustine, pe data de 23 noiembrie 2011, in Bucuresti un training despre cum putem fi siguri pe propriile puteri, intr-o lume care este din ce in ce mai incerta. Cum e posibil? Invatand de la cel mai bun ce inseamna sa fii cu adevarat lider.
Sa conduci oameni este o experienta stimulatoare si plina de satisfactii, niciodata neinteresanta sau plictisitoare si care se schimba permanent. Sa devii lider este, in aceste conditii, o oportunitate extraordinara pentru oricine, dar implica si numeroase provocari.
 
Workshop-ul Coaching pentru maximizarea performantelor de leadership! organizat pentru prima oara in Romania isi doreste tocmai sa releve ce inseamna sa fii AZI un lider cu adevarat performant, cum sa faci fata competitiei, cum sa rezolvi profitabil orice problema operationala sau de personal, care sunt strategiile care te ajuta azi sa devii “LIDERUL”, care sunt “parghiile” cu ajutor carora poti implementa aceste strategii castigatoare.
 
Multi lideri experimentati privesc in urma la prima lor pozitie de conducere, considerand-o cea mai mare provocare din punctul de vedere al modului in care au facut fata numeroaselor provocari pe care aceasta le implica. Este un pas mare. daca-l faci gresit, viitorul tau ca lider se va incheia rapid. Acorda-i deci timpul si atentia pe care le merita. Exista solutii privind stiinta de a-ti asuma rolul de lider competitiv, apt de a supravietui printre rechini. Acestea nu pot fi impartasite decat de consulatnti experimentati, pe care-i poti intalni aici.
 
 
 
- sa iti insusesti conceptul de gandire competitiva, menita cresterii vizibilitatii companiei tale,
- sa iti fixezi obiective performante care sa te ajute sa fii permanent in frunte,
- sa iti dezvolti capacitatea de a castiga si pastra increderea,
- sa te ajute sa gasesti cai inteligente de a-ti invinge competitorii,
- sa te invete sa comunici eficient cu oamenii tai, sa-i motivezi si sa-i fidelizezi pentru a realiza obiectivele companiei.
 
Lista de control a leadership-ului:
 
1. Trebuie sa conduci, deoarece numai prin folosirea fortei personale poti insufla respectul adevarat.
 
2. Echipa ta te va judeca dupa cum conduci.
 
3. Daca nu conduci, altcineva o va face in locul tau.
 
Workshop-ul are un pronuntat caracter practic. Fiecare participant va lua parte activa la dezbaterea cazurilor concrete, astfel incat, la sfarsitul intalnirii, fiecare lider va cunoaste REGULA de AUR a SUPRAVIETUIRII  COMPETITIVE.
 
 
Despre John Evans:
 
John Evans,‭ ‬CSP (Certified Speaking Professional) este autorul de succes al volumului‭ “‬Imbratiseaza tigrul.‭ ‬Cum sa fii sigur in vremuri incerte‭”‬.‭
 
‬Este iscusit strateg in dezvoltarea si propulsarea afacerilor,‭ ‬consultant international si trainer in leadership.
 
Cele peste 5000 de prelegeri in public tinute in fata unor grupuri numarand de la 10 pana la mii de persoane, in cei 30 de ani de activitate, vorbesc insa la fel de bine pentru el.
 
Mai multe detalii aici >>>>>>>>>‭
 
Autor: Marketingportal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016