Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Marketingportal.ro - partener media al simpozionului Management for Customer Service Excellence

Tags: management for customer service excellence, simpozion, marketingportal.ro, partener media, vbs business solutions, clienti

Doriti sa comunicati eficient si sa oferiti credibilitate clientilor dumneavoastra? VBS Business Solutions va invita sa participati la simpozionul despre excelenta in relatia cu clientii - "Management for Customer Service Excellence" in data de 14 iunie 2012 intre orele 10:30 - 18:30 la Capital Plaza - Bucuresti.
In cadrul evenimentului veti afla de la cei mai buni speakeri in domeniu tainele fidelizarii clientilor, avand in vedere:

1. Puterea leadership-ului intr-o companie orientata catre client

2. Marketingul prin educarea clientului

3. Implementarea unei campanii eficiente de mystery shopping

4. Restaurarea increderii prin gestionarea corecta a reclamatiilor

5. Ce nu se spune niciodata despre excelenta

6. Cand vanzarea si negocierea omoara relatia cu clientul

7. Relatia client-furnizor, un "organism viu"

8. Imbunatatirea serviciului Clienti prin managementul performantei

9. Customer Care for "little clients"

10. Excelenta in turismul romanesc: offline versus online

"Este vital ca fiecare companie sa constientizeze importanta loializarii clientilor in crearea si mentinerea unei afaceri de succes, prin investitia in perfectionarea continua a angajatilor sai,  pentru a oferi de fiecare data un serviciu exceptional.
Angajatii care relationeaza direct cu clientii fac mai mult decat sa aduca venituri firmei, reprezinta imaginea companiei in piata, iar daca reclama negativa ridica costurile pierderii unui client la sume exorbitante, efectul cauzat de pierderea renumelui printr-un serviciu neprietenos este devastator", declara Cosmina Voichita Mesesan, Manager VBS - Business Solutions, principalul organizator al evenimentului.

"Leadership-ul intr-o organizatie orientata spre client se simte si se vede atat la fiecare om care reprezinta compania cat si in fiecare actiune a acesteia. De aceea este important sa dezvoltam un spirit de “a ne pasa” de client mai mult decat a ne pasa de obiective, target-uri si indicatori. Sigur ca si acestea sunt importante insa fara clienti sau cu clienti nemultumiti care se indreapta spre concurenta nici nu mai avem despre ce discuta si analiza cu privire la obiective, target-uri, etc. Mai mult, o puternica cultura organizationala orientata spre client este mai greu de copiat de catre concurenta si poate fi un avantaj competitiv insemnat in zilele noastre ", relata Cristian Fertea,  trainer si dezvoltator Academia Succesului.

"Pare mult mai usor sa construim si sa mentinem o relatie, decat sa vindem si sa negociem. Targetul de vanzari si pretul sunt doua elemente de presiune constanta in relatia cu clientii. Ce se poate face pentru a vinde suficient de mult si a negocia suficient de bine, si totusi sa mentinem relatia cu clientii? Daca ai o problema pe care vrei sa o rezolvi, vino alaturi de noi pentru a cauta cele mai potrivite solutii pentru tine", mentiona Vlad Dutescu, manager Sandler Training in Romania.

Evenimentul este dedicat companiilor orientate catre client: manageri, antreprenori, directori de resurse umane, vanzari, Customer Care.

Simpozionul Management for Customer Service Excellence va reuni cei mai importanti speakeri din domeniu: Cosmina Voichita Mesesan – General Manager VBS Business Solutions, Ovidiu Atanasiu – Senior Consultant Accelera Business Strategy, Florin Barhalescu – General Manager Icar Tours, Vlad Dutescu – Manager Sandler Training in Romania, Adelina Carstea – Presedinte Asociatia Share Experience, Cristian Fertea – Trainer si dezvoltator Academia Succesului, Diana Matache – Business Developement Executive Dent Estet, Cristian Carstoiu – Fondator editura Audiosfera, Adrian Brudan – Manager Solutii Performanta Strategica Acumen Integra.
 
PROGRAM EVENIMENT:

A.Management for Customer Service Excellence

10.30 – 11.00: Welcome Coffee
11.00 – 13.00: Partea I – Simpozion
13.00 – 13.30: Business Coffee & Networking
13.30 – 15.30: Partea II – Simpozion

B. Fidelizarea clientilor incepe la o cafea

15.30 – 16.00: Business Coffee & Networking
16.00 – 18.30: Schimb informational I / II (2 sesiuni de discutii)  
 
Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa contactati organizatorii la:
Tel: 0725.92 86 00 / 0751.09 00 12 
E-mail: voichita@solutiideafaceri.ro; solutii@solutiideafaceri.ro
http://fidelizareclienti.blogspot.com/2012/05/comunicat-de-presa-management-for.html
http://www.solutiideafaceri.ro/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=6&cntnt01returnid=15
 
Pentru mai multe detalii:
Simona Straton - PR Manager
simonas@rs.ro
0213172587
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016