Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

90 de ani de Scandia si o carte de bucate cu dichis

Tags: scandia sibiu, 90 ani, aniversare scandia, carte de bucate, bucatarie cu dichis

Abia ce a implinit 90 de ani, iar pentru a marca evenimentul nu si-a facut tort de ciocolata, ci o carte de bucate uriasa. Scandia Sibiu a ales sa sarbatoreasca cele noua decenii de existenta printr-o serie o serie de evenimente in mai multe orase din tara.
Odata cu aceste evenimente, in Piata Mare din Sibiu a fost lansata o carte de bucate de poveste cuprinzand retetele a zece preparate din bucataria conacului cu dichis. Cartea de bucate are 2,60 X 1,80 m si a fost creata in stilul anului 1920.  

 
Paginile cartii vor fi intoarse la fiecare doua saptamani, printre produsele prezentate numarandu-se ciorba de burta dreasa cu smantana, carnea de porc cu legume in aspic, tocanita de porc gatita cu ciuperci si pateul cu ficacior de gasca.
 
"Sarbatorim un eveniment special: 90 de ani de existenta a companiei Scandia Sibiu, 90 de ani impreuna cu consumatorii. Dat fiind ca mare parte din valorile si traditia Sibiului se regaseste in ADN-ul companiei noastre, dorim ca, in semn de recunostinta si multumire pentru Sibiu, sa facem un cadou atat orasului, cat si sibienilor- este vorba de o carte de bucate care ne reprezinta!", a declarat Andrei Ursulescu (CEO Scandia).
 
Pentru a-i ajuta pe cei prezenti sa se intoarca mai usor in timp, in cadrul evenimentului, din ora in ora s-au jucat scene de 10 minute din piesa "O scrisoare pierduta", reprezentativa pentru anii in care s-a nascut brandul Scandia. Ultima reprezentatie a fost urmata de doua flash mob-uri care au avut loc simultan in Bucuresti si Sibiu. Tot in cadrul evenimentului, 20.000 de trecatori au primit cadouri in partea Scandia si au fost lansate mii de baloane in culorile de brand.   
 
Evenimentul a fost promovat prin intermediul paginii de Facebook a Scandia, loc care va gazdui de-aici incolo povesti din lumea conacului cu dichis.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016