Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amazon isi lanseaza primul magazin fizic

Tags: amazon, magazin fizic amazon, e-reader, e-books, seattle

Gigantul Amazon a anuntat deschiderea primului magazin fizic in Seattle, Washington, conform The Telegraph. Magazinul urmeaza sa comercializeze e-readere, tablete si carti, precum si accesorii pentru dispozitive mobile, precum folii de protectie a ecranului.
Amazon.com, cunoscut ca fiind cel mai mare comerciant online din lume, doreste sa testeze piata pentru a vedea cat de profitabil poate fi un lant de magazine de retail. Compania va comercializa in special dispozitivele sale Kindle, noua tableta Kindle Fire, precum si o gama larga de carti exclusive in format fizic, pe care compania le publica.
 
Clientii vor putea de asemenea sa testeze cartile virtuale folosind Kindle-urile puse la dispozitie si utilizand reteaua WiFi. Blogul companiei a tinut sa precizeze ca magazinul Amazon ca fi unul de tip “boutique” si nu va avea dimensiunile grandioase ale magazinelor Apple, spre exemplu.
 
Magazinul va fi inaugurat pana la sfarsitul anului in Seattle, orasul in care Amazon are si sediul principal.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016