Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atentie romani! CarmOlimp NU face angajari si Nu solicita taxa de recrutare

Tags: producator de mezeluri, carmolimp brasov, recrutari de personal, campanii false de recrutare

Numele companiei CarmOlimp Brasov este folosit abuziv in campanii false, avertizeaza producatorul si distribuitorul de carne.
Producatorul CarmOlimp a trimis un comunicat publicitatii in care sustine ca numele companiei sale este folosit abuziv in campanii false recrutare, desi acesta nu intentioneaza sa organizeze recrutari de personal si nici nu a perceput taxe pentru campaniile de angajare, asa cum au pretins cativa presupusi colaboratori ai companiei in vederea recrutarii de personal in Cluj-Napoca.

"CarmOlimp nu a realizat recent si nici nu intentioneaza in viitorul imediat sa faca recrutari de personal. De asemenea, compania nu a perceput niciodata vreo taxa in campaniile de angajare. Numele CarmOlimp este folosit fara acordul nostru. In ceea ce ii priveste pe cei care au fost afectati de aceste campanii false le recomandam sa contacteze imediat autoritatile competente pentru reclamarea fraudei si protejarea informatiilor personale", potrivit reprezentantilor CarmOlimp Brasov.

Mai mult decat atat, reprezentantii producatorului si distribuitorului de carne brasovean au anuntat ca vor colabora cu autoritatile competente pentru a asigura rezolvarea rapida a acestei situatii neprevazute, dupa ce li s-a adus la cunostinta faptul ca mai multe persoane din Cluj-Napoca au fost inselate de indivizi care au pretins ca sunt colaboratori ai companiei.

Aceste persoane au solicitat celor care doreau sa se inscrie la interviul de angajare o taxa de 50 de lei si i-au informat ca va fi deschis in curand un magazin in orasul lor.

Producatorul brasovean CarmOlimp opereaza in  prezent 50 de magazine proprii si peste 60 de unitati in sistem franciza, fiind cel mai mare producator si distribuitor de carne ambalata la gramaj fix din Romania, care exporta mezeluri si preparate din carne si in Italia si Spania.  



Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016