Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bunurile lui Michael Jackson au fost vandute pentru 1 milion de dolari

Tags: barbara streisand, cher, michael jackson, neverland, casa de licitatii, julien's auctions

Bunurile din casa cantaretului Michael Jackson, in care acesta a trait impreuna cu cei trei copii ai sai chiar inainte de moartea sa, au fost vandute la licitate pentru aproape un milion de dolari.

Casa de licitatii Julien's Auctions din Beverly Hills a vandut bunuri care au apartinut cantaretului Michael Jackson pentru aproape un milion de dolari. Printre acestea se numara si o tabla de bucatarie pe care unul dintre copiii lui Michael Jackson au scris: "Te iubesc tati!", care a fost vandut pentru 5.000 de dolari, dar si un dulap pe a carui oglinda Michael Jackson a scris un mesaj pentru el, care a fost vandut cu 25.750 de dolari.

Julien's Auctions a licitat bunurile a nenumarate alte celebritati printre care si Cher, Barbara Streisand, William Shatner si Slash. Cantaretul a insarcinat casa de licitatii Julien's Auctions sa vanda bunurile de la ferma sa Neverland, dar licitatia a fost anulata la inceputul lui 2009. Tot Julien's Auctions a fost cea care a vandut faimoasa jacheta a lui Jackson din videoclipul "Thriller" pentru 1,8 milioane de dolari, la inceputul acestui an.

Autor: Elena Stanescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016