Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campanie eco agresiva marca Greenpeace

Tags: greenpeace, poluare, pasari, petrol, marketing

Fundatia Greenpeace s-a suparat cand a auzit ca guvernul din Noua Zeelanda le permite companiilor petroliere straine sa foreze in apele sale. Prin urmare, s-a decis sa actioneze cat mai agresiv cu putinta si s-a apucat sa imprime pe coli albe forma trupurilor unor pasari ucise de poluarea cu petrol. Chiar asa!
Brandrepublic scrie ca aceste "opere", la care se adauga postere speciale si un clip postat pe YouTube sunt consecinta celor 350 de tone de petrol deversate in Golful Plenty, in octombrie anul trecut, cand au murit peste 20.000 de pasari.

Create de Mojo Auckland, fiecare coala ce are imprimata forma trupului unei pasari moarte functioneaza ca un memento al dezastrului ecologic si ca un avertisment ca asemenea evenimente sunt repetabile. 

A fost deschisa si o expozitie speciala cu aceste artefacte al carei pret de intrare a constat in semnarea unei petitii de stopare a planurilor Noii Zeelande de forare dupa petrol in apele din aprpierea coastei, dar si de extindere a industriei miniere.

Greenpeace gandeste la scara larga, asa ca a pregatit si pachete de direct marketing pe care le trimite prin posta celebritatilor.

Infricosator sau inspirat?
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016