Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cardurile cadou de metal de la Starbucks se dau ca painea calda

Starbucks are un nou cadou de Craciun pentru iubitorii de cafea: un card de metal de 450 de dolari. Daca te intereseaza asa ceva, va trebui sa te misti repede, fiindca se vand ca painea calda si au aparut in numar limitat: 1.000 de bucati.
Acesta este al doilea an cand Starbucks ofera acest card editie limitata, card ce vine incarcat cu 400 de dolari. (Intr-adevar, trebuie sa platesti inca 50 de dolari pe card in sine.) 

Anul trecut, cardurile au fost pe piata doar cateva minute, cam sase. Anul asta se prea poate sa dureze si mai putin (vanzarea se face online), caci, in 2012, Starbucks a pus pe piata de cinci ori mai multe carduri, 5.000. 

Starbucks intelege ca acest carduri sunt favorite de sarbatori. Anul trecut, in Statele Unite, 1 din 10 adulti au primit ceva de la Starbucks. Anul acesta, brandul este pe locul al 3-lea cu cel mai dorit card de cadouri, conform GiftCardRescue. În plus, arata foarte bine si vine si cu un bonus: detinatorul poate cere un cadou de ziua lui, reumpelre a canii de cafea si alte reduceri (devine client gold).

In cele din urma, pare ca cea mai mare atractie o exercita faptul ca este exclusivist. Oricine poate cheltui 450 de dolari pe an la Starbucks, dar numai 1.000 vor putea face asta cu un card de metal sofisticat in buzunar.
 
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016