Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce-si doresc copiii de Craciun? Nemtii au inventat jucaria perfecta

Tags: copii, craciun, parinti, mos craciun, jucarie, catel, baset, youtube,

Reclamele de Craciun ne bombardeaza deja si noi, ca parinti, ardem de nerabdare ca cei mici sa umple lista pentru Mos Craciun cu tot felul de jucarii, care mai de care mai “de calitate". Numai ca, anul acesta, nemtii s-au dovedit extrem de deschisi fata de dorintele clientilor, au sarit chiar in intampinarea lor si au creat catelul care isi face nevoile.
 Doggie Doo, un simpatic baset de plastic, poate fi hranit cu “prajiturele” din plastilina pe acre le elimina apoi sub forma de fecale. Castigator va fi acela care culege trei premii. Intr-adevar, este un produs pe care nici macar Charlie Sheen nu l-ar fi putut visa.
 
Conform companiei care marketeaza produsul, Goliath Toys, jucaria Doggie Doo a intrat in top 12 al jucariilor de Craciun in Marea Britanie, conform Asociatiei Retailerilor de Jucarii, pe anul 2011. A fost totodata nominalizata ca jucaria anului 2010 in Olanda. 
 
Lansat initial in Germania, sub numele de Kackel Dackel, catelul Doggie Doo este acum de vanzare si in Statele Unite, chiar si pe Amazon.
 
Spotul ruleaza pe canalele pentru copii si a strans pe YouTube peste 291.000 de vizualizari. Propria pagina de Facebook are peste peste 19.402 de Like-uri si ne ofera informatii utile, de tipul: "In cea mai mare parte a timpului primim numai feedback pozitiv, dar, cateodata, inetrvin si comentatori care sunt de parere ca vrem sa transformam lumea intr-un spatiu in care copiii vor sa se joaca cu caca de catel... Scopul jocului este de a-i ajuta pe copii sa-si dezvolte imaginatia” (sic!).
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016