Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai accesate site-uri din lume

Tags: internet, top 500, site, trafic, alexa, top popularitate

Cei interesati sa afle periodic numele celor mai accesate site-uri din lume pot vizita o pagina care gazduieste un astfel de sistem de ranking al celor mai populare pagini.



In functie de trafic si de numarul de accesari, site-ul Alexa, un subdomeniu al paginii Amazon, reuseste sa urmareasca modul in care aceste site-uri devin mai populare sau, dimpotriva, scad in topul afisat de Alexa.com in permanenta.

Site-urile sunt afisate in functie de popularitatea de care se bucura in intrega lume, iar acest top numara pana la 500 de site-uri pentru care inregistreaza periodic traficul si depisteaza locul in ranking.

Aceasta selectie este interesanta mai ales atunci cand este urmarita la o perioada de cateva luni, timp in care se poate observa cresterea popularitatii in cazul unor site-uri de socializare sau, din contra, declinul unor pagini care erau faimoase cu scurt timp in urma.

Actualmente, Google continua sa ocupe primul loc, insa este urmat indeaproape de Facebook, site-ul de socializare situandu-se pe locul 2 in Top 500 Cele mai populare site-uri din lume. Sa aiba oare sanse Facebook sa ocupe locul intai in viitorul apropiat?

Youtube se situeaza pe locul al treilea, in vreme ce Yahoo reuseste sa se mentina pe pozitia patru. Pe locul cinci se afla Baidu.com, un motor de cautare in limba chineza, iar pe locul al saselea se afla Wikipedia.

Locul sapte este ocupat de Windows Live, in vreme ce pe pozitia a opta se situeaza Blogspot.com.

Suprinzator, Twitter este pe locul noua, in vreme ce pe locul zece se afla QQ.com, portalul celui mai mare furnizor de servicii de Internet din China.

Intregul top poate fi consultat aici.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016