Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cine a investit din timp in Facebook castiga in prezent

Tags: zuckerberg, facebook, actiuni, companie, criza economica

Unul dintre magnatii Rusiei, Alisher B. Usmanov, a reusit sa castige "un pariu" in ce priveste actiunile Facebook, cotate recent la bursa.
Omul de afaceri dezvolta afaceri de nivel industrial si in media si si-a demonstrat, de-a lungul timpului, abilitatea de a identifica la momentul potrivit oportunitatile de castig in mijlocul unui dezastru economic. Astfel, in vreme ce criza economica lovea in plin in 2009, acesta a investit in Facebook intr-un moment in care prea putine afaceri pareau sa mai aiba un viitor stabil.

Acesta este in prezent dispus, impreuna cu asociatii sai, sa cedeze dreptul de folosinta asupra actiunilor lui Marl Zuckerberg in schimbul a circa 10% din companie. Investitiile facute de omul de afaceri rus depasesc in prezent 900 milioane de dolari, bani obtinuti de pe urma platformei de e-mail Mail.ru si prin compania Digital Sky Technologies.

Usmanov, acum in varsta de 58 de ani, si-a inceput afacerile in domeniul pungilor de plastic si a declarat ca a invatat cum sa identifice oportunitatile de noi afaceri si castiguri insemnate inca din momentul crizei financiare din 1998.

In acest sens, acesta a declarat pentru New York Times ca atunci cand ai de-a face cu instabilitatea economica, trebuie sa intelegi in ce moment va urma perioada de dezvoltare si sa investesti imediat inainte de aceasta.

Zuckerberg a vandut aceste actiuni in 2009 in timpul crizei, intr-o perioada in care multi alti investitori erau reticenti si nu doreau sa faca investitii in aproape niciun domeniu, cu atat mai putin intr-o afacere noua si in online.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016