Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Concurs Google cu premiu de 50.000 dolari

Tags: doodle 4 google, concurs google, desene google, crayola

Google a lansat anul acesta, din nou, unul dintre concursurile cu cel mai mare ecou si, cu siguranta, cu unul dintre cele mai mari premii.


Doodle 4 Google este concursul pe care compania il lanseaza pentru elevii si studentii din Statele Unite si care are ca tema "Daca as putea sa calatoresc in timp, as vizita...".
Acestia trebuie sa deseneze logo-ul Google fiind inspirati de aceasta tema.

Concursul, ajuns deja la a cincea editie anuala, ofera ca premiu o bursa scolara de 30.000 de dolari si suma de 50.000 dolari pentru achizitii tehnologice in cadrul unitatii de invatamant a castigatorului.

La final, lucrarea castigatoare va fi afisata in home page-ul Google. Anul trecut au existat 107.000 de lucrari intrate in competitie asa ca anul acesta Google a facut mai multe imbunatatiri concursului.  Astfel, vor fi selectati mai intai castigatori din fiecare stat american, iar dintre cei 50 de finalisti, vor fi alesi 5, urmand ca numai unul sa fie premiat.

Datorita colaborarii cu firma Crayola, aceeasi lucrare castigatoare va aparea intr-o editie limitata a cutiilor cu 64 de creioane colorate.

Mai multi angajati din cadrul Google vor face parte din juriu, alaturi de vedete precum Katy Perry, producatorul animatiei Phineas si Ferb, Jeff Marsh, precum si Jordin Sparks.

Pe 2 mai vor fi anuntati cei 50 de finalisti, urmand ca ceremonia decernarii premiului cel mare sa aiba loc pe 17 mai.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016