Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa promovezi niste comode si brandul IKEA

Tags: ikea, comode ikea, punt advertising, campanie ikea

Le dai pe mana unor artisti, care, cu o simpla pensula si cateva culori, pot face din banal o piesa unica si autentica. Asa a facut, de fapt, brandul scandinav cu cateva dintre piesele sale de mobilier.
IKEA a invitat 3 artisti plastici din agentia Punct Advertising sa personalizeze cateva comode TARVA. Desi niciunul dintre ei nu a mai pictat mobila pana acum, Andra Badea, Ana Romila si Ghica Popa au acceptat sa creeze noi povesti pentru comodele IKEA. 

Dupa cateva zile de munca, din mainile lor au iesit, printre altele, o comoda pisica, o comoda robotel, o comoda de vise sau o comoda cu 3 perechi de ochi.



"Prin acest proiect ne-am dorit sa comunicam intr-un mod deosebit tema anului IKEA – ca poti sa dai o viata noua casei tale innoind lucrurile vechi, nu inlocuindu-le. Comodele personalizate erau oferite ca premiu la o tombola din cadrul acestei campanii. In plus, ne-a incurajat si faptul ca vor fi expuse in magazin, unde mii de oameni le vor vedea zilnic. Ne-am dat mana libera la imaginatie si ne-am pus bucurosi pe treaba. A durat cateva zile bune de munca plina, dar rezultatul a meritat", spun reprezentantii agentiei.






Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016