Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Hitler, Hussein si Gaddafi, endorseri pentru un celebru retailer vestimentar

Tags: urban outfitters, tricouri dictatori, hitler, hussein, gaddafi

Ca sa vinzi bine, trebuie sa proiectezi bine, sa produci bine si sa marketizezi bine. Dar cine si-ar lua ca endorseri pe cei mai mari dictatori ai lumii? Ei bine, s-a gasit un brand, pe numele sau Urban Outfitters.
Celebrul retailer vestimentar din Philadelphia, Pennsylvania se foloseste de imaginea unor mari dictatori ai lumii pentru a-si vinde produsele. Mai exact, sub sigla brandului sunt produse si vandute tricouri care ii ironizeaza pe unii dintre cei mai cunoscuti criminali ai istoriei: Adolf Hitler, Saddam Hussein sau Muammar Gaddafi.

Tricourile sunt imprimate cu logo-ul D.W.A - Dictatori cu Atitudine, acestia fiind supranumiti "supereroi cu jumatate de norma". In viziunea Urban Outfitters, dictatorii au alcatuit, alaturi de Idi Amin si Kim Jong-Il, “cea mai cunoscuta trupa de rap din lume”.
Articolele vestimentare se vand exclusiv online la pretul de 32 lire sterline.



Urban Outfitters, care dispune de peste 130 magazine pe intreg mapamondul, este un brand dedicat „tinerilor deschisi la minte, cu varste intre 18 si 30 de ani”.

Nu este pentru prima oara cand brandul creaza produse menite sa genereze controverse. In octombrie 2012, Urban Outfitters a fost criticata pentru comercializarea unor tricouri cu imaginea liderului revolutionar Ernesto “Che” Guevara. Fundatia pentru Drepturile Omului le-a reprosat celor de la Urban Outfitters ca folosesc imaginea unui tiran, care a suprimat libertatile individuale ale cubanezilor si care a ucis fara mila.

De asemenea, in luna decembrie, compania  a avut din nou probleme, dupa ce parintii adolescentilor au descoperit mesajele cu injuraturi imprimate pe carti, cani si alte cadouri de sarbatori realizate sub sigla brandului.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016