Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Interesat de Ro Interesting?

Tags: ro interesting, uranus, the ark, russell davies

Poate ca pentru unii dintre noi conceptul acesta nu este unul nou, dar faptul ca este prima oara cand se organizeaza o non-conferinta de acest fel ar trebui sa ne trezeasca interesul. Conceptul, asa cum este anuntat si de organizatorii evenimentului (sau non-evenimentului) care va avea loc maine la The Ark, a pornit de la Russel Davies, cel care in 2007 a venit cu aceasta idee de comunicare in viata reala prin intermediul unei intalniri ceva mai dezorganizate unde aproape toata lumea e libera sa vorbeasca.
Spun aproape toata lumea pentru ca vor exista niste "vorbitori" invitati (printre care se  numara Mugur Ciumageanu, psihoterapeut, Alexandru Balasescu, antropolog, si Catalin Tenita, Owner la ZeList), dar oricine va putea sa isi exprime parerea fara sa fie tintuit intr-un scaun pana la sfarsitul conferintei, asa cum  se intampla adesea in cadrul intalnirilor cu speakeri invitati.

Iata ce povestesc organizatorii despre intalnirea de maine: "Interesting este o non-conferinta unde se strang oameni care au ceva interesant de spus. Conceptul e simplu si a inceput de la Russell Davies, Head of Planning la Ogilvy acum, former HoP la W+K si fondator RIG, care in 2007 s-a intrebat ce putem face ca sa salvam comunicarea (inteleasa ca marketing, PR etc.). In acel moment, Marea Britanie era un loc unde marketingul si comunicarea erau conduse de econometrie, iar Internetul incepuse sa puna probleme serioase acestor domenii prin avantul retelelor de socializare. Russell a "brevetat" atunci termenul de "interestingness" - spunea el, esential unui brand pentru a avea succes in noua ordine a comunicarii. Interestingness este, conform teoriei lui Davies, ceea ce face oamenii sa vorbeasca despre un brand".

Non-conferinta incepe maine la orele 10.00, iar intrarea este libera. O dezorganizare aparenta face evenimentul sa se apropie foarte mult de conceptul initial inventat de Davies. Oricum ar fi, cei peste 180 de oameni care si-au anuntat deja prezenta garanteaza un eveniment interesant. Poate cei dintre voi care au timp maine sa ia parte la discutii vor reveni si aici pentru a ne oferi un feedback.

Inainte de a merge insa maine la The Ark, ce parere aveti despre acest concept?


Adresa The Ark:
Calea Rahovei 196 A, Uranus-Rahova, Bucuresti
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016