Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Land Rover le ofera soferilor un ghid de supravietuire comestibil

Tags: land rover, ghid de supravietuire, desertu arab

Land Rover a pus in circulatie un original ghid care sa le fie de folos soferilor dornici de aventura. Masina poate depasi orice obstacol, dar oamenii din interiorul ei raman destul de vulnerabili atunci cand se aventureaza in... desert.
Dati clic pe imaginea de mai jos pentru a vedea mai bine despe ce e vorba.


 
Land Rover a lucrat cu agentia Y&R Dubai pentru a crea un ghid pentru soferi in care acestora li se explica, pas cu pas, ce au de facut in desert.

“Temperaturi ridicate, animalele periculoase si dolinele de nisip sunt doar cateva dintre lucrurile peste care pot da. Si, cand se aventureaza prea tare, chiar si cei mai experimentati soferi pot ceda rapid in fata asprimii desertului. Am vrut sa cream ceva care sa-i scoata la lumina si pe care acesti oameni sa se bazeze. Asa ne-a venit ideea unui ghid de supravietuire care explica elementele de baza ale ramanerii in viata in Desertul Arab si l-am ambalat intr-un mod care sa atraga atentia audientei noastre targetate”, se spune intr-un comunicat al companiei.

Land Rover a efectuat o cercetare pentru a clasifica informatiile despre toate animalele si plantele pe care le putem vedea in Desertul Arab si le-a compilat pentru a le da soferilor ce vor sa fie prevazatori. Ghidul este imbracat intr-un ambalaj asemanator celui folosit pentru ambalarea portiilor de mancare in armata, care poate fi folosit si pentru a semnaliza si a cere ajutor, si este legat cu o spirala de metal ce pate fi utilizata la gatit. Si asta nu e tot. Cartea este scrisa cu cerneala comestibila, pe hartie comestibila si are o valoare nutritionala asemanatoare unui cheeseburger. Nu se stie ce gust are, dar, probabil, este suficient de comestibila pentru a te salva, in caz de nevoie, de la moarte prin infometare.

Land Rover a trimis deja cartea catre 5.000 de clienti, sub forma unui supliment la manualul masinii si a pus-o si in magazine, putand fi obtinuta gratuit. Reactia clientilor a fost una pozitiva. Se pare ca producatorul vrea sa includa ghidul in urmatoarea editie a unei reviste de masini care are un tiraj de 70.000 de copii.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016