Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noua abordare Beciul Domnesc sau cum sa nu ratezi niciun moment aparte

Tags: vin beciul domnesc, reclama beciul domnesc, reclama propaganda

De regula consumator de bere, publicul tanar e mai greu de convins sa renunte la bautura sa preferata in favoarea vinului. Asa ca, pentru a-i atrage, brandul Beciul Domnesc a avut nevoie de o reimprospatare a identitatii si valorilor sale.
Reimprospatarea s-a realizat printr-o campanie de comunicare integrata cu sloganul "Beciul Domnesc, un vin pentru momente aparte". Semnata de agentia Propaganda, campania se desfasoara in perioada 16 noiembrie 2012 - 7 ianuarie 2013 si are declinari TV, radio, online si in-door in cladiri de birouri.



Ideea de la care a pornit campania este aceea ca achizitia unei sticle de vin coincide cu un moment special - o cina romantica, o petrecere cu colegii sau o seara intima. De aceea, de fiecare data cand se ezita achizitia unei sticle de Beciul Domnesc, se rateaza si momentul special pe care il aduce aceasta.



"Pentru a deveni lideri in segmentul premium de vin imbuteliat alb si rosu, ne-am propus sa reimprospatam identitatea Beciului Domnesc, un vin distins, sobru, nobil. Prin aceasta noua campanie de imagine propusa de Propaganda, ne dorim sa completam personalitatea brandului Beciul Domnesc, construind o imagine calda care vorbeste despre momente aparte in compania celor dragi", spune Simona Hancu (Director de Marketing, Vincon Romania).


Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016