Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul spot Sony Xperia, izvorat din imaginatia unui copil

Tags: spot sony xperia, smartphone xperia, campanie sony, reclame print

Pentru relansarea globala Sony Mobile si promovarea noilor smartphone-uri Sony Xperia, agentia McCann Worldgroup a ales tema "Made of Imagination", pentru a scoate in evidenta faptul ca telefoanele Xperia sunt create din imaginatie si permit in acelasi timp si utilizatorilor sa isi foloseasca imaginatia.
Si pentru a reusi sa dea viata acestei stari de imaginatie si creativitate, agentia a apelat la Wes Anderson, unul dintre cei mai inventivi regizori de la Hollywood. Anderson a invervievat peste 75 de copii din New York, Los Angeles si Londra, intrebandu-i ce cred ca se intampla in interiorul unui telefon Xperia.
 
Jake Ryan, un baietel de 8 ani din Long Island, a fost cel care a oferit cel mai convingator raspuns: "Poate ca exista trei robotei – mici, mici de tot, a caror sarcina este sa faca telefonul sa functioneze." Inocenta si imaginatia de care a dat dovada micul Jake l-au impresionat profund pe regizor, iar intregul videoclip a fost realizat in jurul imaginii create de acesta. Anderson a inregistrat povestea lui Jake cu ajutorul unui microfon, intr-o sala de conferinte, astfel incat aceasta sa sune mai real ca oricand.
 


Spotul ruleaza la nivel global, fiind sprijinit de reclame print, postere si alte materiale publicitare.
 

 



Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016