Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O campanie socanta anti-fumat va fi demarata in SUA

Tags: campanie anti-fumat, campanii socante, fosti fumatori

Guvernul american a demarat o campanie apriga impotriva fumatului, in valoare de 54 de milioane de dolari. Campania, intitulata "Tips From Former Smokers" (Sfaturi de la fosti fumatori), cuprinde clipuri cu mai multe persoane care au avut de suferit consecinte grave ca urmare a fumatului, imaginile fiind de-a dreptul terifiante si dramatice.
Clipurile video infatiseaza persoane care au suferit de cancer, de boala Buerger, carora le-au fost amputate mainile si picioarele, acestea oferind niste sfaturi care sunt mai mult ironice, avand in vedere gravitatea situatiei. Campania reuseste sa trezeasca emotii variate deoarece nu poti ramane nepasator cand vezi consecintele devastatoare ale fumatului.
 
Unul din cele mai dramatice clipuri ale campaniei infatiseaza o femeie care a supravietuit cancerului de gat, in varsta de 51 de ani. Aceasta vorbeste cu ajutorul unui electrolaringe.
 

 
Un alt clip infatiseaza mai multi fosti fumatori cu implant laringean, care ofera sfaturi precum “Nu te indrepta cu fata catre dus”, sau “Nu folosi vopsea spray”.
 

 
Campania include si un clip cu persoane ce sufera de boala Buerger, care provoaca gangrene si probleme circulatorii grave.
 

 
Se pare ca acest gen de campanii socante au efect asupra psihicului uman, multi oameni renuntand la fumat in urma vizionarii unor astfel de cazuri extreme, cel putin asa reiese din monitorizarile efectuate.
 
Campania se va desfasura pe o perioada de trei luni in Statele Unite si va fi difuzata pe toate canalele de comunicare: tv, presa si internet

via Advertising Age
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016