Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O viata poate depinde de tine!, noua reclama educativa a Vodafone

Tags: campanie, vodafone, asociatia react, 112, masuri de prim ajutor

Cum sa faci lumea sa-si suspende pentru o clipa propria existenta si sa cada pe ganduri? Sa constientizeze ca uneori oamenii nu se au decat unii pe altii? Creand putina drama, asa ca in clipul "O viata poate depinde de tine!".
Asociatia React si Vodafone Romania au lansat o campanie de informare si educare publica privind acordarea primului ajutor in situatii de urgenta.
Intitulata sugestiv "O viata poate depinde de tine!", campania promoveaza importanta masurilor de prim ajutor atat in ceea ce priveste accesul rapid la asistenta de specialitate, prin apelarea numarului de urgenta 112, cat si in ceea ce priveste corectitudinea realizarii manevrelor de prim ajutor pana la sosirea ambulantei.
"Derulam sub platforma Parteneriat pentru viata mai multe programe destinate salvarii de vieti omenesti. Am ales sa sustinem aceasta campanie intrucat 3 din 4 apeluri la 112 sunt false urgente. Campania O viata poate depinde tine! vine in sprijinul comunitatii pentru a responsabiliza publicul privind folosirea corecta a numarului de urgenta 112 si acordarea primului ajutor in situatii de urgenta", a declarat Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania.
Campania de comunicare este concentrata pe cele doua componente – 112 si masuri de prim ajutor – fiind sustinuta de doua spoturi TV si un spot radio. Primul va promova importanta cunoasterii masurilor de prim ajutor, iar cel de-al doilea va atrage atentia asupra efectelor utilizarii abuzive a numarului de urgenta 112.
Campania "O viata poate depinde de tine!" este organizata de catre Asociatia React si Vodafone Romania in parteneriat cu Serviciul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112, Serviciul de Telecomunicatii Speciale si Ministerul Sanatatii.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 2 comentarii

teodorescu 03-Oct-2011 18:29:26
www.printspot.ro
teodorescu 03-Oct-2011 18:28:21

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016