Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Petrom scoate la rampa adevaratii lideri ai Romaniei

Tags: petrom, lideri, campanie petrom, grafitti bbdo, performanta

"Performanta inspira", asa se numeste cea mai recenta campanie Petrom ce aduce aduce in lumina respectul pentru liderii responsabili si pentru inspiratia pe care acestia o ofera celor din jur.
Semnata de Grafitti BBDO, campania are ca punct de plecare nevoia de lideri construiti nu doar prin cifre si performanta economica, ci prin perseverenta, dorinta de a merge dincolo de limite si puterea de a-i inspira pe ceilalti, se arata in comunicatul de presa al companiei.
 
“Ca principal investitor in domeniul energetic si cel mai mare angajator privat al Romaniei, suntem constienti de faptul ca un lider responsabil depune eforturi in fiecare zi, chiar si in conditii dificile, pentru a produce o schimbare relevanta. Dincolo de a prezenta realizarile companiei Petrom, noua campanie rasplates icrederea tuturor liderilor din jurul nostru, fie ca vorbim despre liderii din interiorul companiei sau despre partenerii nostri de business. De la antrenorul premiat olimpic la liderii poate inca necunoscuti din comunitate, ei sunt cei care ne inspira sa fortam limitele performantei in fiecare zi”, spune Iliana Stanculet (Corporate Brand Manager Petrom).
 
Ideea care a stat la baza campaniei este nevoia de lideri si etaloane pe care o resimte acut Romania.
 
„Romania are nevoie de lideri. Nu de un lider, ci de multi lideri, iar Petrom este unul dintre ei. Un lider al economiei care se bazeza pe toti iderii din interiorul unei companii cat o tara. Esenta campaniei este esenta conceptului de lider, definit prin rol, nu prin cartea de vizita. Nu este o campanie despre grandoare, este o campanie despre muncă, succes, perfomanță, responsabilitate, toate aceste valori si crezuri fiind exprimate intr-o maniera autentica”, explica Stefan Chiritescu (Head of Strategy, Graffiti BBDO).

Noua campanie se bucura de participarea lui Octavian Bellu, antrenorul echipei olimpice de gimnastica, sustinute in ultimii 3 ani de Petrom. Antrenorul roman apare in spotul de lansare al campaniei ce va fi difuzat pana la sfarsitul lunii decembrie.
 

 
Vizualul campaniei este asigurat printr-o serie de printuri inspirate.
 

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016